Dapat sumbangan dari orang ustaz. Mengalir air mata pelakon Wan Maimunah bila dapat sumbangan tersebut.

Artis veteran kita Wan Maimunah binti Wan Abdul Aziz  adalah salah seorang pelakon yang sangat berbakat. Berikan sahaja apa watak kepadanya dan pastinya watak itu akan di bawa dengan baik. Generasi pada tahun 90an pasti mengenali pelakon berbakat ini. Dari air mata dan juga watak antagonis sememangnya akan dijayakan dengan baik.

Beliau ialah pemenang Artis Komedi Wanita Popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian untuk 5 tahun berturut-turut pada edisi 1992 – 1996/1997. Wan Maimunah mula menceburi bidang lakonan secara serius pada tahun 1972, dan merupakan pelakon serba boleh yang mampu membawakan apa sahaja watak yang ditawarkan padanya. Beliau juga lebih terkenal dengan watak air mata yang paling melekat di mata peminatnya.

Sama seperti rakyat Malaysia khususnya, semua akan terkesan dengan pandemik wabak Covid-19 ini. Tidak terkecuali dengan pelakon veteran ini. Tular satu video dimana seorang Ustaz memberikan sumbangan kepada Wan Maimunah.

Wan Maimunah juga mengucapkan satu ucapan kepada Ustaz ` setiap yang baik, baik juga balasannya`. Beliau juga ada menyatakan Tengku Khaleeda ada cuba mencarinya. Wan Maimunah memberitahu subuh tadi Tengku Khaleeda berjaya menghubunginya setelas puas mencari nombor yang boleh dihubungi. Semoga kehidupan artis veteran kita ini lebih baik dan juga diberi kesihatan yang baik. Sama-sama juga kita doakan wabak pandemik Covid-19 ini segera hilang dari bumi Malaysia. Amin.

Be the first to comment on "Dapat sumbangan dari orang ustaz. Mengalir air mata pelakon Wan Maimunah bila dapat sumbangan tersebut."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*