Tak sangka ini yg berlaku apabila semua petugas perubatan berjaya merawat pesakit Covid 19. Mengejutkan jumlah kes sembuh berjaya melebihi jumlah kes baru

SERAMAI 166 pes4kit Covid-19 pulih dan dibenarkan keluar h0spital hari ini setakat jam 5 petang. Ini menjadikan jumlah kumulatif kes pulih sepenuhnya direkodkan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan discaj daripada wad adalah sebanyak 1,487 kes atau 36.1% daripada jumlah kes keseluruhan.

#COVID19Malaysia Perkembangan terkini 8 April 2020. Kes sembuh dan discaj 166. Keseluruhan 1,487 atau 36.1% daripada jumlah kes keseluruhan. Tahniah dan terima kasih. Tahniah diucapkan kepada semua petugas perubatan KKM yang berusaha merawat mereka sehingga sembuh.

Semoga jasa bakti anda akan dibalas dengan kebaikan berganda oleh Allah SWT. Terima kasih KKM! Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: satkoba

Be the first to comment on "Tak sangka ini yg berlaku apabila semua petugas perubatan berjaya merawat pesakit Covid 19. Mengejutkan jumlah kes sembuh berjaya melebihi jumlah kes baru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*