Nekad mandi sungai musim PKP ni. Tak sangka keluarga Dato Alif Syukri selamba bermandi manda di sungai masa PKP ni. Mengejutkan apa yang bonda dedahkan

Bonda Rozita atau nama sebenarnya adalah Rozita Ibrahim merupakan pengasas kepada jenama Sendayu Tinggi. Beliau juga merupakan ibu kepada usahawan terkenal Datuk Aliff Syukri. Ramai yang tahu bahawa Bonda mempunyai tempat peranginan Rumah Hutan yang sangat cantik dan sangat dekat dengan alam.

Ini kerana Bonda sendiri sangat sukakan akan suasana hutan kampung dan beliau mengambil inisiatif untuk memberikan pengalaman yang berbeza kepada sesiapa sahaja yang datang berkunjung ke tempatnya. Amat beruntung bagi Bonda kerana beliau dapat menghabiskan masa di tempat yang cantik dan tenang sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan dilakukan.

Memang bahagia betul tengok Bonda dan para pekerjanya yang duduk di sana sepanjang PKP. Kami berenang sepanjang jeram , terasa indah sgt moment ni yg lama dh kami tak rasa..!! Senang dgn family kata kri , cantik sgt sungai Mak besar , bersih dalam dn macam kisah2 dongeng Mak punya rumah sungai cantik sgt#rumahsungai#kayububinga#bondavalley

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kami berenang sepanjang jeram , terasa indah sgt moment ni yg lama dh kami xrasa..!! . Senang dgn family kata kri , cantik sgt sungai Mak besar , bersih dalam dn macam kisah2 dongeng Mak punya rumah sungai cantik sgt#rumahsungai#kayububinga#bondavalley

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

Perkongsian yang dimuat naik oleh Bonda mendapat pelbagai reaksi dari para pengikutnya. Ramai yang teruja dan cemburu melihat kehidupan Bonda yang tenang di sana. Siap boleh mandi sungai lagi.

Kata kena dudok rumah. Tak boleh keluar. Bestnya bonda kena lockdown dekat rumah hutan. YaAllah bestnya @bondarozitaibrahim… tak boring lah kalu PKP lama mane pon…kita ni terperuk je dalam umah.. ape pon tak leh buat… Bestnya time2 mcm ni dpt menikm@ti suasana ni.. rumah taman buntu otak .. bgsnya bonda buat rumah hutan..

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Meh baca

Be the first to comment on "Nekad mandi sungai musim PKP ni. Tak sangka keluarga Dato Alif Syukri selamba bermandi manda di sungai masa PKP ni. Mengejutkan apa yang bonda dedahkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*