Masih tak puas hati dengan Anju. Akhirnya Anju tampil buka mulut beri respon padu untuk Amyza buat warganet terkedu.

Ramai tahu Sharifah Sakinah dan Amyza Aznan antara yang lantang mengkri1tik Zarina Anjoulie. Walaupun Kinah sudah memuat naik video memohon maaf secara terbuka, nampaknya kemelut antara Anju dan Amyza masih berterusan. Menerusi kemas kini terbaru di Instagram, Anju mengkr1itik Amyza yang disifatkannya masih mencari masalah dengan orang.

“Sudah-sudahlah Myza, kau nak cari masalah dengan semua orang sampai bila? “Ramai lagi saudara kita yang tengah kebulur kat luar tu. Dari kau gigih nak jatuhkan orang, baik kau gunakan platform kau untuk membantu lagi orang,” tulisnya.

Bersama posting itu, Anju sertakan sekali tangkap layar posting dari IG Motif Viral yang berkongsi komen m4rah-m4rah Amyza. “Boleh tahan juga level dia membawang. ni tak puas hati sebab warganet sokong Anju lah ni,” tulis motif Viral di ruang kapsyen.

Sementara itu, Anju turut menyi1ndir segelintir akaun yang sering mengkritik dirinya. “Kenapa korang nak dikenali dengan buat benda j4hat? Kau tak bosan ke? “Kau nak orang ingat kau dengan perbuatan jah4t? Tak best,” katanya menerusi IG Story.

Anju buat baik beri sumbangan kepada yang memerlukan pun, ada yang tak puas hati ke? Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : – CARI

Be the first to comment on "Masih tak puas hati dengan Anju. Akhirnya Anju tampil buka mulut beri respon padu untuk Amyza buat warganet terkedu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*