Allah tak pernah salah percaturannya. Datin Shahida tampil luah sesuatu di ig buat warganet sayu. Tak sangka rupanya ini yang berlaku.

“Alhamdulillah rezeki Allah bagi”, itu luahan syukur usahawan Datin Seri Shahida apabila  dianugerahkan lima orang cahaya mata. Mengimbau kembali saat berbadan dua,Shahida memuat naik gambar kelima-lima kandungannya dari anak sulung hingga kini.

“5 gambar saya dari pregnant anak pertama sampai ke 5….sedar x sedar dah 5 anak saya ….Alhamdulillah rezeki Allah bagi. “Amanah Allah yg perlu saya jaga dan pastikan mereka jadi insan yg terbaik di dunia dan akhirat. “Saya happy dan bahgia Allah bagi rezeki anak ramai..Allah tu kan x pernah salah percaturanNya,” tulisnya.

Malah, Shahida yakin bahawa perasaan setiap insan bergelar ibu pasti akan ‘hilang’ rasa kes@kitan selepas selamat melahirkan zuriat. “Dari umur 23 tahun (2008) start hamil anak pertama sampai lah umur 34 tahun (2019). “Kalau s@kit bersalin tu mmg s@kit,tapi kan bila tgk je muka anak hilang terus kes4kitan melahirkan….betul x ?,” tulisnya lagi.

Imbas kembali, Shahida dan Aliff mendirikan rumah tangga pada tahun 2007. Hasil perkongsian hidup,mereka dikurniakan lima cahaya mata iaitu Ammar Ahyan, 11, Ibrahem Edham, 7, Qadeeja El Zahra, 9, Yusoff Al Qardawi, 1 tahun. Shahida kini sedang hami1l anak kelima yang kini berusia tujuh bulan.

Foto : Instagram DS Shahida

Be the first to comment on "Allah tak pernah salah percaturannya. Datin Shahida tampil luah sesuatu di ig buat warganet sayu. Tak sangka rupanya ini yang berlaku."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*