Mengejutkan lepas Anju dedah Fazura turut menyumbang duit ini yang terjadi pada Fazura. Warganet terkejut dengan apa yg terjadi.

Seperti sedia maklum, pelakon Zarina Anjoulie atau turut sinonim dengan panggilan Anju giat memberikan sumbangan buat yang memerlukan. Kegiatan baik yang dilakukan pelakon ini tidak kira tempat atau sesiapa membuatkan ramai ingin melakukan hal yang sama sepertinya.

Apatah lagi, Anju juga sentiasa berkongsi perkembangan sumbangan yang telah dilakukan selain berkongsi cerita mengenai individu yang memerlukan. Perkara berkenaan juga sekali gus membuka mata ramai dan rata-rata senang mengikuti perkembangan yang dikongsikan lalu setiap postingnya itu menerima doa baik orang ramai.

Pun begitu, apa yang menjadi perhatian juga Zarina Anjoulie mended@hkan turut ada seorang selebriti yang dipanggilnya kakak mahu menyumbang. Hal berkenaan membuatkan Zarina Anjoulie menerusi Instagram berterima kasih kepada selebriti berkenaan yang dided@hkannya bahawa selebriti tersebut merupakan pelakon jelita popular, Fazura.

Anju ded@h Fazura menyumbang

Kongsi Zarina Anjoulie menerusi video berkenaan tentang barang sumbangan yang dibelinya lalu dia memberitahu bahawa selebriti terkenal itu telah menghantar mesej untuk memberikan sumbangan dan akuinya jumlah yang disumbang itu mengejutkan dirinya.

Tindakan selebriti berkenaan membuatkan dirinya dapat menyambung pembelian barang sumbangan untuk diberikan kepada yang memerlukan. Selain Fazura, Zarina Anjoulie turut berkongsi kisah abang burger yang juga memberikan sumbangan.

Ini Yang Mengejutkan Berlaku, Instagram dihujani pujian & doa warganet!

Perkongsian dari Zarina Anjoulie atau Anju ded@h Fazura menyumbang itu membuatkan warganet menghujani kata-kata positif dan mendoakan selebriti itu dan mereka turut tinggalkan komen-komen berkenaan menerusi laman Instagram milik Fazura.

Reaksi ramai

Sumber: Instagram Zarina Anjoulie

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Mengejutkan lepas Anju dedah Fazura turut menyumbang duit ini yang terjadi pada Fazura. Warganet terkejut dengan apa yg terjadi."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*