Keseorangan di hari jadi. Tak sangka Dato Alif Syukri sambut hari jadi dengan wajah sugul serta keseorangan. Tak ada kek cuma muffin je

Semalam (3 April) merupakan ulang tahun hari jadi ke-33 jutawan kosmetik terkenal, Dato’ Aliff Syukri. Sempena hari istimewa itu, usahawan tersebut memuat naik satu video di laman Instagramnya diiringi dengan lagu ‘Allah Selamatkan Kamu’.

Dalam video tersebut terdapat beberapa biji belon serta sesuatu yang kelihatan seperti sebiji kek bercahaya di bawah tudung saji. Namun apabila usahawan tersebut membuka tudung saji, rupa-rupanya bukan kek di bawahnya tetapi sepeket muffin coklat Gardenia.

Di sebabkan Penyakit virus saya tak boleh keluar rumah utk raikan.. utk menyeru nasihat kerajaan.. tpi my para para @cikbawang_ buat suprise utk sy sempena Hari lahir saya.. Syukur ahamdulillah kepada Allah kerana tahun ini aku genap umurku 33 Tahun dah terasa tua. Dan syukur kerana aku boleh merasai nikmat sehat, bahagia, nikmat bernafas dan masih bernyawa.

Terima kasih kepada semua mak saya, abah saya, nenek saya, anak anak saya, kakitangan saya, stokis saya, mp @as.legacymalaysia stokis dan frencis @dherbsholdingshq saya, peminat saya, heaters sy, pengguna pengguna saya, sesiapa sahaja di dalam muka bumi ini ❤️❤️ . .

sempena hari lahir saya ingin memohon kemaafan sekiranya saya ada terbuat salah dan daripada hujung rambut saya sehingga hujung kaki saya. Saya sendiri tidak tahu nyawa saya sampai bila dan semoga Allah memberikan saya kekuatan untuk meneruskan kehidupan ini kerana saya yakin kalau saya jatuh tersungkur tidak ada orang yang akan tolong saya melainkan diri saya sendiri untuk bangkit dan kuat kembali untuk masa depan saya. Doakan kebahagian saya di dunia dan di akhirat. AMIN AMIN AMIN YA RAB…

Aliff terus membuka bungkusan dan mengambil sebiji muffin dengan teruja sebelum meletakkan lilin di atasnya. Dia kemudian membuat wish sebelum meniup lilin dengan gembira. Walau bagaimanapun reaksinya berubah apabila dia mula menjamah muffin itu seorang diri, sebelum meletakkan muffin ynag tidak habis di atas meja dan berlalu pergi.

Aliff Syukri yang sejak kebelakangan ini telah membuat warganet berteka-teki apabila hubungannya dengan isteri dikatakan sedang diuji, mengundang ramai untuk berasa kasihan dengannya. Namun penyanyi lagu Cuba Bahagia itu mengatakan dia tiada pilihan kerana musim Covid-19 menghalang dia untuk meraikan hari jadi dengan lebih meriah.

“Bukan sebarang roti…”

“Mana yang lain…”

“Simple dan jimat…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . Di sebabkan Penyakit virus saya tak boleh keluar rumah utk raikan.. utk menyeru nasihat kerajaan.. tpi my para2 @cikbawang_ buat suprise utk sy sempena Hari lahir saya.. Syukur ahamdulillah kepada Allah kerana tahun ini aku genap umurku 33 Tahun dah terasa tua. Dan syukur kerana aku boleh merasai nikmat sehat, bahagia, nikmat bernafas dan masih bernyawa. Terima kasih kepada semua mak saya, arwah abah saya, nenek saya, anak anak saya, kakitangan saya, stokis saya, mp @as.legacymalaysia stokis dan frencis @dherbsholdingshq saya, peminat saya, heaters sy, pengguna pengguna saya, sesiapa sahaja di dalam muka bumi ini ❤️❤️ . . sempena hari lahir saya ingin memohon kemaafan sekiranya saya ada terbuat salah dan daripada hujung rambut saya sehingga hujung kaki saya. Saya sendiri tidak tahu nyawa saya sampai bila dan semoga Allah memberikan saya kekuatan untuk meneruskan kehidupan ini kerana saya yakin kalau saya jatuh tersungkur tidak ada orang yang akan tolong saya melainkan diri saya sendiri untuk bangkit dan kuat kembali untuk masa depan saya. Doakan kebahagian saya di dunia dan di akhirat. AMIN AMIN AMIN YA RAB…

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Walaupun Aliff pernah mengeluarkan kenyataan bahawa hubungan dia dan isteri baik-baik sahaja, tindakannya untuk tidak lagi mengikuti Datin Shahida di Instagram, di samping beberapa postingnya menimbulkan pelbagai tanda tanya di kalangan warganet. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Aliff Syukri

Sumber: HCL

Be the first to comment on "Keseorangan di hari jadi. Tak sangka Dato Alif Syukri sambut hari jadi dengan wajah sugul serta keseorangan. Tak ada kek cuma muffin je"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*