Sengaja jatuhkan maruah Fizo Omar. Tak sangka Fizo mahu saman Zarina Anjolie gara gara komen Fizo di video Anju dikritik teruk oleh warganet

DITUDvH meminta-minta bantuan daripada kerajaan, pelakon Fizo Omar menegaskan dia tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap individu yang membuat fitn4h tersebut. Menurut Fizo, tudvhan yang dilemparkan itu berniat jah4t dan telah menjatuhkan maruahnya dan keluarga.

“Berhubung isu selebriti minta bantuan dari kerajaan, ingin saya tegaskan tak pernah minta bantuan kewangan dari kerajaan atau mana-mana pihak seperti did@kwa di media sosial. “Ini adalah satu fitn4h besar terhadap saya, jadi saya tak teragak-agak untuk ambil tindakan undang-undang sewajarnya.

“Jika perkara ini berlarutan termasuklah komen kata-kata kesat di media sosial yang boleh menjatuhkan maruah saya dan nama baik saya serta keluarga,” katanya. Fizo muat naik video penjelasan di Facebook. Fizo membuat penjelasan tersebut menerusi rakaman video yang dimuat naik di laman Facebook miliknya pada Selasa.

Sebelum itu, tindakan Fizo tinggalkan komen pada video pelakon sensasi Zarina Anjolie mengundang kritikan warganet. Ber4ng dengan komen tersebut, Zarina memuat naik satu lagi rakaman video yang ditujukan kepada Fizo Omar. Rata-rata pengikut menyokong tindakan Zarina menegvr semula pelakon drama Maaf Tak Indah itu.

Zarina menegur Fizo dalam satu rakaman video di Instagram. Sementara itu, Fizo berkata apa yang berlaku sebelum ini hanyalah salah faham dan meminta mana-mana pihak yang membuat tudvhan tersebut menarik balik kenyataan mereka.

“Isu sebelum ini hanya salah faham… sebab itu ia memberi kesan pada saya dan keluarga sehinggakan terima komen neg4tif, c4cian, hin4an, m4kian terhadap saya dan keluarga.  “Saya maafkan korang semua dan tak simpan dalam hati pun dan saya berharap yang terlibat sila tarik balik sebelum saya ambil tindakan sewajarnya,” ujarnya.

“Saya minta maaf jika ada tindakan saya lakukan menggores hati mana-mana pihak, daripada keruhkan keadaan sama-sama kita doakan Covid-19 ini segera di hapuskan dan kita dapat cari rezeki bersama,” ujarnya. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  Jom Like Page Kami Juga Di Facebook. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Sengaja jatuhkan maruah Fizo Omar. Tak sangka Fizo mahu saman Zarina Anjolie gara gara komen Fizo di video Anju dikritik teruk oleh warganet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*