Dulu despatch je pun. Tak sangka akhirnya Nabil bongkarkan punca dia sindir warganet sampai macam tu sekali. Maaf macam tak ikhlas je

PERMOHONAN maaf secara terbuka pelawak Nabil Ahmad berkaitan isu bantuan anak seni dikatakan tidak ikhlas dan berniat untuk menyi1ndir warganet. Nabil bagaimanapun berkata, apa yang dilakukan itu tidak kurang seperti tegvran yang dilakukan warganet terhadap golongan artis yang lebih berniat mem4lukan.

“Saya faham ramai yang cakap saya tak ikhlas minta maaf tapi korang juga apabila menegur nampak tak ikhlas, lebih kepada nak menjatuhkan berbanding membetulkan… jadi kita ni sama. “Kita tak suka dis4kiti tapi kita meny4kiti, saya post video anak saya baca doa… tapi korang gunakan kata-kata kes4t komen!” ujarnya.

Nabil dan Neelofa mengulas mengenaik kenyataan penyanyi Black berkaitan bantuan artis semasa PKP. Nabil menerusi laman Intagram turut memuat naik paparan skrin seorang individu yang menegur permohonan maaf tersebut dilihat seperti meny1indir warganet.

Sebelum ini, Nabil menerusi siaran Instagram live bersama Neelofa menyokong pandangan penyanyi Black yang memohon bantuan kerajaan untuk penggiat seni ketika Perin4h Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan. Tindakan itu menimbulkan rasa mar4h warganet yang marah pada pelawak itu dengan kata-kata kes4t di laman sosial.

Pada Selasa, Nabil memuat naik video permohonan maaf dan menyifatkan warganet sedang meraikan kemenangan itu. Dalam pada itu, Nabil berkata, dia masih dirinya yang dahulu dan mencari rezeki untuk menanggung keluarga serta ibu bapa di kampung.

“Saya masih Ahmad Nabil despatch yang dulu, masih susah, masih mencari rezeki untuk keluarga serta masih menanggung mak dan ayah sama macam korang juga. “Kita move on and berdoa Covid-19 ini berakhir… betul, tak kemana kerjaya artis tanpa sokongan peminat. Itu realiti tapi masing-masing jaga hak masing-masing” tulisnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  Jom Like Page Kami Juga Di Facebook.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Dulu despatch je pun. Tak sangka akhirnya Nabil bongkarkan punca dia sindir warganet sampai macam tu sekali. Maaf macam tak ikhlas je"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*