Mintak Dato Alif pujuk lah tu. Tak sangka ini respon padu Datin Shahida bila warganet kata mintak Dato Aliff pujuk. Ramai terkedu dengar jawapan dia

Datin Shahida yang baru sahaja menyambut hari kelahirannya yang ke 35 2 hari lalu di salah sebuah pusat anak yatim nampak semakin happy dan bahagia di samping anak anak. Datin yang selalu memuat naik gambar bersama anak anak di ruangan instagramnya sering menarik perhatian warganet apabila rata rata pengikutnya sangat suka

dengan gelagat anak anaknya terutamanya si kecil Yusof dengan anak angkatnya Ameena. Datin Shahida juga, ada memuat naik gambar terbarunya anak anaknya menyatakan kalau Raudah sudah besar mesti menyelit sekali. Gambar tersebut nampak kegembiraan kesemua anak anaknya termasuklah Ameena.

Ramai yang memberi komen yang semuanya comel dan Yusuf sangat cute dengan reaksi seperti itu. Hari ini juga Datin Shahida memuat naik satu video tiktoknya di instagram menyatakan yang dia tidak pandai bertiktok lagu baru kalau lagu lama sahaja tahu

Kata Datin Shahida juga, dia menyatakan dia hanya menghiburkan hati sahaja tetapi ada juga warganet yang memberi komen agak membuat ramai terkejut termasuklah Datin Shahida. Ada yang menyatakan Datin ingin menarik perhatian Dato Aliff Syukri untuk di pujuk. Tetapi di balas baik Datin dan Datin menyatakan dia tidak berniat seperti itu.

Rata rata warganet memuji Datin kerana Datin nampak lebih muda dari usia dan tidak nampak seperti sudah beranak 5. Biasalah, kehadiran warganet kadang kadang boleh memeriahkan keadaan, boleh juga mengundang fitnah dan banyak juga yang menyakit hati. Apa apa pun tanpa warganet tiadalah serinya laman sosial kan. Tiadalah instafamous yang mempunyai follower berjuta juta.

Apa apa pun semoga semua selebriti termasuklah usahawan selebriti Datin Shahida sentiasa memandang positif tentang komen warganet dan tidak mudah melatah. Semoga Datin Shahida sentiasa berjaya di dalam apa jua dia lakukan.

Sementara Itu DS Aiff Syukri memuat naik gambar lama dimana menjadi persoalan warganet dimana Datin Shahida

View this post on Instagram

ilove u❤️

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

KOmen Warganet

Sumber : Ig shahidadherbs / IG Aliff Syukri

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Orenlaici/Hiburan Online

Be the first to comment on "Mintak Dato Alif pujuk lah tu. Tak sangka ini respon padu Datin Shahida bila warganet kata mintak Dato Aliff pujuk. Ramai terkedu dengar jawapan dia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*