Mak yg tak jaga ank. Tak sangka bekas suami Elly Mazlein minta mahkamah tahan Kak Lina gara gara dia gagal jaga ank. Terkejut ini yang telah terjadi

Penyanyi Elly Mazlein sebentar tadi memuat naik video yang agak mengejutkan dengan mended@hkan bekas suaminya itu ingin beliau ditangkap atas alasan mend4kwa Elly sebagai seorang ibu yang tidak bertanggungjawab. Walaubagaimanapun, mujurlah perkara tersebut tidak menjadi kenyataan kerana mahk4mah telah menolak tuntutan bekas suaminya itu.

Ekoran itu, Elly melahirkan rasa syukur kerana keadilan telah berpihak kepadanya. Dalam pada itu, Elly turut mempersoalkan mengapa Azmi tergamak untuk memisahkan seorang ibu dengan anaknya. Elly terkilan dan kece3wa betapa susahnya bekas suaminya itu menunaikan nafkah yang tidak besar jumlahnya serta masih ingin terus menyi1ksa kehidupan beliau dan anak perempuan mereka, Putri Sara Sefhia.

Jika perkahwinan terdahulu tidak menjadi, janganlah biarkan anak pula yang menjadi sasaran. Sebagai seorang bapa, cubalah bertanggungjawab untuk memberikan nafkah yang wajib ke atas anak anda. Semoga urusan Elly untuk mendapatkan hak anaknya itu berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!  Jom Like Page Kami Juga Di Facebook.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Penakita.pw

Be the first to comment on "Mak yg tak jaga ank. Tak sangka bekas suami Elly Mazlein minta mahkamah tahan Kak Lina gara gara dia gagal jaga ank. Terkejut ini yang telah terjadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*