Terlondeh seluar. Gara gara Tiktok yang Syatilla Melvin muatnaik ramai warganet mula unfollow Syatilla. Tak sangka ini yang berlaku

Pelakon Syatilla Melvin dikritik oleh beberapa pengikut laman Instagram (IG) kerana did4kwa kelihatan kur4ng sopan ketika melakukan sebuah rakaman video untuk perniagaan kosmetik miliknya. Menerusi rakaman video yang dimuat naik itu, menunjukkan Syatilla atau lebih mesra dipanggil Tilla bersama adik beradiknya, Syafiqa dan Syida menari mengikut alunan lagu di aplikasi Tiktok.

Beberapa pengikut IG telah mengkritik tindakan mereka yang dianggap tidak manis dilakukan oleh seorang wanita yang berstatus isteri dan ibu. Malah, ada segelintir pengikut yang menyentuh soal maru4h dan juga akhlak. Antara komen-komen mereka adalah seperti berikut:

‘Kesi4n suami, Banyak T4nggung Kat Bawah tanah Nanti’

Menerusi posting yang berbeza, Tilla memberi am4ran kepada warganet yang tidak menyukai kandungan IGnya untuk berhenti mengikuti bagi mengelakkan timbul rasa tidak berpuas hati. “Eh btw sapa-sapa yang datang page aku untuk mengvtuk, mohon unfollow. Ni page aku, so suka hati aku lah nak post apa pun,” tulisnya.

Saksikan program yang pernah dijayakan oleh Tilla di Astro pada telefon pintar anda melalui aplikasi Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO di Google Play dan Apple Store sekarang. Sekadar makluman, berdasarkan perkongsian Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di laman Instagram, setakat jam 11 malam (16 Mac) angka  kini mencecah 553 di Malaysia tanpa sebarang rekod pemergian.

Daripada jumlah tersebut, seramai 511 orang sedang dir4wat di h0spital, manakala 42 orang telah pun pulih. Pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan ‘sanitizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan perkara yang boleh mencegah penyakit! Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Gempak

Be the first to comment on "Terlondeh seluar. Gara gara Tiktok yang Syatilla Melvin muatnaik ramai warganet mula unfollow Syatilla. Tak sangka ini yang berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*