Cari penganti Vanidah di Tinder. Tak sangka duda hot Rashidi Ishak dah mula keluar date dengan seseorang. Terkejut rupanya ini yang berlaku

Sejak berpisah dengan Vanidah Imran pada 9 Ogos 2018 lepas, Rashidi Ishak tak nak cari pengganti ke? Katanya dia tidak berhasrat berbuat demikian pada masa sekarang. Bagaimanapun aktor ini mengakui yang dia bersikap terbuka untuk berkenalan dengan mana-mana wanita di luar sana.

“Saya tak ada mencari pasangan hidup. Saya ini mempunyai kelompok kawan-kawan yang tak ramai. Jadi, saya rasa ada bagus untuk saya untuk tambah lebih ramai kenalan. “Ada keluar ‘date’, kenal-kenal tu ada. Bagus sebenarnya apabila kita dapat berborak dengan stranger (orang luar), tapi ia bukanlah hubungan romantik,” katanya kepada HLive!

Sebelum ini Rashidi ada memberi gambaran seolah-olah sedang mencari pasangan apabila memuat turun aplikasi mencari pasangan, Tinder. Ada sesiapa yang nak cuba nasib? Duda hot tu. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:cari

Be the first to comment on "Cari penganti Vanidah di Tinder. Tak sangka duda hot Rashidi Ishak dah mula keluar date dengan seseorang. Terkejut rupanya ini yang berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*