Dikatakan brbalah dengan seseorang dan mengasari seseorang di Kelab Malam. Akhirnya Tiz Zaqyah tampil beri respon padu.

Sudah biasa kita dengar artis pergi ke kelab malam, ada yang mengakui gemar ‘clubbing’  untuk berhibur dan menenangkan fikiran.Terpulanglah kepada perspektif masing-masing mengenai mereka. Namun, kenalah jaga tingkah laku agar tidak memalukan diri sendiri dan dihimpit k0ntrovrs1. Berbicara mengenai kelakuan artis ketika berhibur, kini kecoh pula d@kwaan mengatakan pelakon popular Tiz Zaqyah brbalah di kelab malam.

Dan semalam Laman Twitter Tiz Zaqyah kec0h diserbu selepas warganet memberikan pandangan berbeza berhubung seorang pelakon wanita terlibat dalam satu insiden prbalaham di sebuah pusat hiburan pada malam Khamis. Menerusi satu rakaman video yang tersebar itu, terdapat satu kumpulan pihak membuat tduhan dengan mend@kwa Tiz telah mencetuskan pr0v0kas1 yang mengundang prbalahan. Tidak pasti punca pergaduhan itu tercetus, tetapi menerusi video yang viral di Twitter, ada individu mend@kwa pelakon itu turut bertindak di luar kawalan mengasari seorang gadis yang bekerja di pusat hiburan berkenaan.

Menerusi video tersebar itu, pihak berkenaan mend@kwa pelakon drama Sara Sajeeda tersebut berada di sebuah pusat hiburan bersama seorang lagi rakannya yang juga seorang aktres tidak dikenali. Bagaimanapun Tiz atau nama sebenarnya Siti Zaqyah Abdul Razak, 32, ketika dihubungi mStar enggan memberi sebarang komen berkenaan perkara itu.

Ini Reaksi Tiz Zaqyah, Selamba Je

“Minta maaf, tiada komen,” kata Tiz dalam satu kiriman mesej kepada mStar pada Jumaat. Sehingga kini, rata-rata warganet di laman Twitter lebih menyokong tindakan Tiz biarpun mereka tidak mengetahui kisah sebenar. Hanya Prbalahan mulut. Dalam pada itu, menurut sumber yang turut berada di tempat kejadian, tiada sebarang aksi mengasari antara mereka sebaliknya hanya prbalahan mulut dipercayai antara pelakon itu dengan individu berkenaan. “ Saya tak pasti macam mana prbalahan itu bermula. Tapi tak ada la sampai mereka bertmbuk atau mengasarisatu sama lain,” katanya.

Walaupun isu ini cukup hangat diperkatakan, tetapi tidak dapat disahihkan kebenarannya memandangkan kita hanya mendengar cerita di sebelah pihak sahaja. Apa-apa pun, harapnya Tiz dapat segera tampil memberikan penjelasan lanjut agar tiada spekuvlasi liar terus tercetus. Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Sumber: Twitter/mStar/Beautiful Nara

Be the first to comment on "Dikatakan brbalah dengan seseorang dan mengasari seseorang di Kelab Malam. Akhirnya Tiz Zaqyah tampil beri respon padu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*