Budak budak tak pandai menipu. Terkejut ini jawapan Ameena yg tak disangka bila ditanya satu soalan. Tak sangka Ameena jawab macam tu.

Ameena anak angkat kepada usahawan selebriti terkenal Dato Aliff dan Datin Shahida semakin membesar hasil jagaan dan asuhan Keluarga Dato dan Datin. Jika sebelum ini, tular tentang k3s antara Dato Aliff dan Meena di laman sosial telah mencetuskan kemar4han banyak pihak. Walaubagaimana pun, isu tersebut telah di selesaikan dengan cara baik oleh usahawan tersebut.

 

Ameena yang nampak terlalu happy selepas kepulangan Datin Shahida dan anak anak Datin dari Tanah suci beberapa hari lalu. Nampak sangat Ameena sangat merindui Datin dan juga abang dan kakaknya terutamanya pada yusuf teman sepermainnya. Datin Shahida juga tidak memberi sebarang komen tentang isu yang tular sebelum ini antara suaminya dengan anak angkatnya itu. Melalui perkongsian dari Datin nampak jelas raut wajah happy dan bahagia Ameena di samping Datin. Sudah tentu kanak kanak tidak mampu untuk men1ipu. Melalui perkongsian di ruangan instagram Datin Shahida, nampak jelas Ameena sangat happy bermain dengan yusuf dan kakaknya. Pandai qadejah melayan adik-beradiknya.

Semalam adalah hari lahir Datin Shahida. Datin juga memuat naik status di ruangan instagram miliknya dengan ucapan terima kasih kepada semua yang telah mengucapkan dan mendoakannya. Sambutan hari lahir Datin di sambut secara sederhana di salah satu pusat rumah anak anak yatim. Majlis tersebut nampaknya sangat meriah apabila kebanyakkan yang di raikan adalah kanak kanak termasuklah anak anak yatim.

SubhanaAllah, semoga hari lahir Datin kali ini memberi seribu rahmat untuk Datin dan keluarga. Di dalam majlis tersebut nampak jelas kegembiraan wajah anak anak tersebut termasuklah Ameena yang turut joget dan nampak happy di samping mamanya. Kemain Ameena joget ye, mesti Ameena asyik merindui Datin yusuf dan abang kakaknya sepanjang Datin pergi umrah. Nampak jelas Ameena sangat happy sampai selalu gelak gelak bersama Datin Shahida.

Menerusi ig story Datin Shahida dia berkongsi video bersama Meena di bilik tidurnya dan menanyakan Ameena, Meena seronok? Ameena dengan happy menjawab seronok saya seronok sangat. Wah, Ameena dah petah bercakap juga ye. Seronok mama sentiasa ada. Semoga Ameena membesar dengan sihat, berjaya dunia akhirat. Menjadi anak solehah untuk Datin Shahida dan Dato Aliff. Selamat hari lahir Datin Shahida semoga sentiasa di teguhkan iman, di beri kesihatan yang baik dan di berikan kekuatan yang luar biasa.

Sumber : IG DS Shahida

Be the first to comment on "Budak budak tak pandai menipu. Terkejut ini jawapan Ameena yg tak disangka bila ditanya satu soalan. Tak sangka Ameena jawab macam tu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*