Aksi panas Sharnaaz Ahmad dan Isya di atas katil mengejutkan warganet. Tak sangka rupa rupanya ini hubungan mereka.

Nama Bekas Pelajar AF 2016,Isya Riana semakin di kenali ramai selepas terbabit pula dalam bidang lakonan. Terbaru gandingan Isya dan Sharnaaz dalam telefilem terbaru Mvsnahkan Pelamin Anganku bakal menemui penonton. Pelbagai teknik promosi digunakan pelakon dalam mempromosi drama atau filem lakonan mereka dia sosial media

Terbaru Sharnaaz memuat naik satu video atas katil bersama Isya dengan kata-kata manja. “I Love You mika” kata Isya disusuli kata-kata “Cinta sampai sampai bila bila” oleh Sharnaaz yang dalam berselimut. Isya yang membuat aksi civman manja dan memberitahu cinta sampai bila bila. Adegan tersebut dipercayai mungkin mereka sedang melakukan satu babak untuk telefilem tersebut. Berikut reaksi warganet.

 

Tonton telefilem Mvsnahkan Pelamin Anganku lakonan Sharnaaz Ahmad dan Isya Riana pada Sabtu ini, 14 Mac 2020, jam 9 malam di Astro Ria dan juga boleh streaming live di Astro GO. Terbitan FJ Pictures Sdn Bhd, skrip nukilan Fariuddin Attar, Firziana Amira dan Nurul Aufa Husni, manakala arahan pengarah Feroz Kader. Para Pelakon. Sharnaaz Ahmad, Isya Riana, Riz Amin, Ielya Miera, Meor Mohd,

Sinopsis Mvsnahkan Pelamin Anganku. Mikael yang merupakan seorang wedding planner menerima tawaran besar untuk menjayakan sebuah majlis perkahwinan pelanggannya. Namun majlis perkahwinan tersebut merupakan majlis bekas isterinya. Sumber : Musangviral.com. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Aksi panas Sharnaaz Ahmad dan Isya di atas katil mengejutkan warganet. Tak sangka rupa rupanya ini hubungan mereka."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*