Buat hidung gara gara nak mancung. Tak sangka hanya kerana ank hidung tak mancung isteri Pu Abu dikatakan buat hidung untuk cantik.

Isteri Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan, Hana Azraa men4fikan dakw4an umum yang mengatakan dirinya melakukan suntyykan f1ller bagi mendapatkan bentuk hidung yang mancung. Menurut Hana, dia tidak pernah melakukan sebarang raw4tan atau operasi kecantikan pada hidungnya.

“Pulak dah. Dok buat lsu saya f1ller hidung pulak. Korang ni macam-macam betul lah. “Nak buat macam mana dah memang hidung saya jenis mancung. Tak ada sebab saya nak buat fill3r hidung bagai nah,” tulisnya menerusi satu entri yang dikongsikan di Insta Story miliknya.

Difahamkan, warganet mula membuat spekvlasi dirinya ‘bvta’ hidung selepas cuba membandingkan hidung anaknya yang seolah-olah tidak mew4risi ciri-ciri mancung sepertinya. Namun, kata Hana, barangkali anak-anaknya,mew4risi gen3tik hidung bapa mereka.

“Anak-anak saya hidung mereka tak berapa nak mancung nak buat macam mana. Tuhan cipta lagu tu, selain ikut hidung bapa mereka lah kot. Haha,” jelasnya lagi. Hana mendirikan rumah tangga dengan PU Abu pada Mei tahun lalu dan dikurniakan cahaya mata Muhammad Uwais Al-Mateen pada 1 Februari.

Menerusi perkahwinan pertamanya, Hana dikurniakan seorang anak perempuan, Afifah Aisyah yang kini berusia empat tahun. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

sumber: GEMPAK via pisang daily

Be the first to comment on "Buat hidung gara gara nak mancung. Tak sangka hanya kerana ank hidung tak mancung isteri Pu Abu dikatakan buat hidung untuk cantik."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*