Sebulan Meena dan Datin Shahida terpisah. Terkejut ini yang berlaku masa Meena dpt berjumpa semula Datin Shahida.

Setelah hampir semingu tular tentang usahawan terkenal Datuk Aliff Syukri telah melakukan sesuatu pada anak angkatnya, Aminah Aliff Shah, akhirnya warganet boleh menarik nafas lega apabila Meena telah disatukan semula dengan Datin Shahida.

Sebelum ini atas nasihat dari Jabatan Kebajikan Masyarakat, Meena dinasihatkan untuk dijaga oleh pembantu peribadi Datuk Aliff sehingga k3s ini selesai. Datin Shahida ketika itu berada di Mekah mengerjakan umrah bersama anak-anak yang lain. Jika diikutkan sudah hampir sebulan juga Datin tidak berjumpa dengan Meena, begitu juga sebaliknya.

Datin Shahida lebih selesa untuk berdiam diri dari memberikan sebarang kenyataan dan komen. Menurutnya, biarlah pihak polis menjalankan sias4tan. Sudah pasti naluri seorang ibu akan terusik dan rindu akan anaknya itu. Sebentar tadi melalui perkongsian yang dibuat oleh saIah seorang pembantu peribadi Datuk Aliff Syukri,

Meena akhirnya dapat bertemu dengan Datin Shahida dan juga adik beradiknya yang lain. Sebak dan gembira melihat gelagat Meena yang tidak mahu melepaskan peIukan Datin Shahida. Terlalu rindu agaknya begitu juga dengan Datin. Di ruangan komen ada juga yang bertanya adakah vide0 yang dikongsikan adalah video terbaru.

Menurut pemilik akaun tesebut, itu adalah vide0 terbaru Meena dan Datin. Ramai yang tinggalkan komen terharu dan gembira melihat saat anak dan ibu ini dapat berjumpa dan bersatu.

Alhamdullilah..ameena kembali bersama family datin. Wahhhh. Cik bawang video barunyaaa…alhamdulilah. Hppy meena jumpa mama..rindu sgt tu. Happy tgk meena..nmpk dia rindu mama dia

Syukurlah sekiranya perkara ini telah selesai, harap pihak yang terlibat dapat menjelaskan apa yang berlaku supaya warganet tidak terus membuat andaian dan spekvlasi yang bukan-bukan. Alhamdulillah happy ameena bermain dngn mama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah happy ameena bermain dngn mama

A post shared by Shaffier (@cikbawang_) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Mediaciterheboh

Be the first to comment on "Sebulan Meena dan Datin Shahida terpisah. Terkejut ini yang berlaku masa Meena dpt berjumpa semula Datin Shahida."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*