Meena ank siapa. Tak sangka ini jawapan mengejutkan Meena bila bibik Dato Aliff tanya tentang bapanya

Kertas siasatan berhubung kes lakukan sesuatu pada anak angkat berusia dua tahun membabitkan usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri, akan diserahkan p0Iis kepada pejabat Timbalan Pend@kwa Raya (TPR) esok untuk tindakan selanjutnya.

Ketua P0Iis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal, berkata pihaknya sudah mengambil keterangan semua saksi terbabit kes berkenaan. “ Kertas siasatan sudah lengkap dan dijangka diserahkan kepada TPR esok,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat P0Iis Daerah (IPD) Petaling Jaya, di sini, hari ini.

Media sebelum ini, melaporkan usahawan kosmetik itu did@kwa lakukan sesuatu pada anak angkat dan mencub1t kanak-kanak perempuan itu pada 28 Februari lalu sebelum pembantu rumahnya warga Indonesia membuat laporan p0Iis keesokannya. Aliff turut ditahan namun dibebaskan dengan jaminan p0Iis,

manakala anak angkatnya diserahkan kepada pembantu peribadinya untuk dijaga sementara atas nasihat pegawai Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Petaling Jaya. Dato Aliff Syukri memuat naik video anak angkatnya, meena ke laman sosial instagram beliau. Di dalam video tersebut kelihatan salah seorang bibik (pembantu rumah) sedang menanyakan soalan kepada Meena ” Meena anak siapa? ”

“ Anak abah” jawab Meena. Dengan kelihatan ceria dan gembira meena masih menjawab anak abah. Tidak dapat dipastikan bila video ini diambil. “ Pegawai Kebajikan Masyarakat Daerah Petaling Jaya sudah membuat penilaian dan menasihatkan anak angkatnya diletakkan di bawah jagaan sementara pembantu peribadi Aliff.

“ Sebelum ini, kami menerima laporan berhubung kejadian itu daripada seorang wanita warga Indonesia yang juga pembantu rumah kepada Aliff pada Sabtu lalu pada 3.45 petang.  Hasil pemeriksaan awal dilakukan pihak h0spital mendapati terdapat kesan merah di bahagian belakang badan anak angkatnya. Namun, pegawai perubatan tidak dapat mengesahkan bahawa kelukaan berkenaan adalah daripada perbuatan,” katanya.

Ceria je tengok Meena, Tapi Kenapa Aliff Syukri Sedih. Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Berita Harian via Kini Allnws

Be the first to comment on "Meena ank siapa. Tak sangka ini jawapan mengejutkan Meena bila bibik Dato Aliff tanya tentang bapanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*