Tunding jari kat isteri bila ada masalah. Tak sangka kalini Nellisa adik Noor Nabila pula buka mulut isu perpisahan Sharnaaz dan isterinya

Kes perpisahan pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila semakin rumit dan memasuki episod baharu apabila pelakon itu memfailkan permohonan nusyuz terhadap isterinya, Noor Nabila Mohd Noor. Jelas Sharnaaz, tindakannya itu adalah kerana ingin memperbetulkan segala spekulasi yang sedang hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya.

Selain itu, dia tetap ingin mencuba untuk menyelesaikan isu antaranya dengan isteri dengan baik tanpa sebarang prbalahan. Susulan kes tersebut, adik kepada Nabila iaitu Nellisa Mohd Noor dilihat memuat naik status berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa agaknya kata-kata itu ditujukan?

Agak pedas juga kata-kata yang dimuat naik mengenai layanan seorang suami kepada isteri. Si suami jangan hanya tahu menunding jari dan mencari kesalahan isteri sahaja. Adakah status itu berkaitan dengan isu panas melibatkan kakaknya yang sedang hangat diperkatakan ketika ini?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber:IG Nellisa

Be the first to comment on "Tunding jari kat isteri bila ada masalah. Tak sangka kalini Nellisa adik Noor Nabila pula buka mulut isu perpisahan Sharnaaz dan isterinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*