Kena buat macam ni kalau nak viewer tinggi. Tak sangka kalini Dato Alif terpaksa muncul kembali utk raih viewer live hanya dgn lakukan ini.

Semua tahu yang Datuk Aliff sebelum ini sering berkongsi apa sahaja dengan warganet, hinggakan beliau pernah keluarkan kenyataan kalau boleh tengah makan pun nak rakam video. Namun sejak tuIar tentang k3s kontr0versi berkenaan k3s Datuk Aliff Syukri yang did4kwa telah lakukan sesuatu pada anak angkatnya, Aminah, 2 Tahun, ramai yang ternanti-nanti keterangan atau pun penjelasan dari pihak Datuk Aliff.

Beliau semalam mengatakan tidak akan mengeluarkan apa-apa statement kerana tidak mahu ganggu siasatan pihak berkuasa. Pada semalam, buat pertama kali Datuk Aliff telah muncul live di akaun IG nya. Baru beberapa minit live sudah lebih 5000 pengikut yang menonton live beliau.

Dalam live tersebut beliau tidak mahu bergduh atau mengutk orang lain. Beliau tidak mahu mengeluarkan apa-apa kenyataan berkaitan dengan isu ini. Katanya lagi, beliau hanya mengikut apa yang disarankan oleh pihak polis dan baginya fitn4h itu satu benda yang besar. Walaupun ramai yang memberikan soalan tentang Ameena, beliau tetap mahu fokus tentang perniagaannya.

Terdahulu Datuk Aliff telah pun ditahan semalam bagi membantu siasatan berkenaan k3s ini. Bagaimanapun, Ketua Jabatan Siasatan Selangor, Fadzil Ahmat berkata, Aliff dibebaskan pada hari sama sebaik siasatan selesai dijalankan. Warganet mula membanjiri ruangan komen Datuk Aliff, Datin Shahida dan Bonda Rozita untuk meminta penjelasan namun tiada maklum baIas jawapan dari pihak mereka.

Semoga dengan kemunculan sekejap Datuk Aliff dalam live tadi dapat meredakan kemarhan warganet. Soal siapa yang bersalah kita tunggu jawapan dari pihak polis. Namun jika dilihat kembali video live tersebut telah dipadamkan. Mungkin kerana tidak mahu mengeruhkan keadaan.

Lagi pun, apa yang dikatakan oleh Datuk Aliff itu adalah terbaik iaitu mengikut prosedur yang telah ditetapkan oleh pihak polis. Sebarang kenyataan akan memburukkan lagi keadaan dan mungkin boleh mengganggu kerja polis untuk menyiasat. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: monyet hijau

Be the first to comment on "Kena buat macam ni kalau nak viewer tinggi. Tak sangka kalini Dato Alif terpaksa muncul kembali utk raih viewer live hanya dgn lakukan ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*