Terkejut tiba tiba video Syifa Melvin perlekehkan penduduk setinggan tersebar. Tak sangka sampai macam tu sekali dia cakap

Nama Syifa Melvin hangat diperkatakan sejak kebelakangan ini selepas adik ipar Shaheizy Sam itu dipercayai menjadi punca prestasi pemain bola sepak Johor, Safawi Rasid, merudum.

Punca persembahan Safawi merudum.

Namun wanita berusia 26 tahun itu telah menafikan mempunyai kaitan dengan persembahan hambar Safawi di atas padang, walaupun khabar angin mengatakan dia mendesak pemain kebangsaan Malaysia itu untuk berkahwin tahun ini. Belum selesai isu dengan atlet berusia 23 tahun itu, nama Syifa Melvin tular lagi selepas satu video tutorial tudungnya tersebar di Twitter.

Rendahkan orang mi1skin dalam video tutorial.

Dalam sedutan video yang dimuat naik oleh akaun Twitter Kak Jah Sungai Dua, Syifa mempromosikan sebuah koleksi turban sambil seorang rakan sedang menggayakan produk itu untuknya. Dia kemudian berkata bahawa warna-warna yang terdapat dalam koleksi turban itu adalah warna yang mahal, dan sesiapa yang memakainya akan autom@tik nampak mewah, walaupun mereka hanya duduk rumah setinggan dan rumah PPRT.

“salah satu kurang minat dengan syifa ni, mulut harey sungguh. h1na sangat ke duduk rumah setinggan, rumah ppr? sedar la kau pun mula dari telor. done judge!” Kenyataan Syifa itu membuat rata-rata warganet beng4ng kerana dia dianggap merendahkan golongan yang tidak berkemampuan. Ramai yang turut meninggalkan pelbagai komen untuk mengkriti1k sikap bongk4k adik Syatilla Melvin itu.

“At least diorang pakai tudung lebih helok dari kau…”

“Kaya terus bongk4k…”

“rosyam noor tu asal setinggan tau…”

“kalau pakai gaya buruk nmpk murahan jugak…”

“dlu pun ampa miskin…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Twitter via HCL

Be the first to comment on "Terkejut tiba tiba video Syifa Melvin perlekehkan penduduk setinggan tersebar. Tak sangka sampai macam tu sekali dia cakap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*