Tak sangka tiba tiba balu Abam bersuara di ig Abam tentang keputusan mengejutnya. Tergamam warganet dgn keputusan yang dia ambil

BaIu Abam, Nor Hidayah Mohd. Ali memaklumkan bahawa dia akan menguruskan akaun Instagram milik suaminya, @abam_bocik. Menurut Hidayah, akaun tersebut akan digunakan untuk berkongsi perihal anak tungal mereka, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey.

“Assalamualaikum. Kepada semua pengikut Syed Umar Mokhtar (Abam Bocey), mulai hari ini (semalam) akaun Instagram ini akan dikendalikan oleh saya @hidayah_abam. “Saya akan update perkembangan terkini tentang anak kami, Syed Uthman Hamzah Syed Umar Mokhtar atas permintaan ramai yang mahu mengikuti perkembangan bby Hamzah.

Terima kasih atas doa kalian buat Hamzah dan saya selama ini. Terima kasih kepada semua yang telah memberi kata semangat buat kami. Semoga Allah memblas segala kebaikan kalian,” tulisnya menerusi satu entri yang dimuat naik di akaun Instagram Abam.

Menerusi posting tersebut, Hidayah turut memuat naik foto memaparkan anaknya, Hamzah selepas akaun tersebut tidak dikemas kini hampir sebulan. Jelasnya lagi, buat masa ini, dia akan mengekalkan penggunaan nama akaun @abam_bocik buat sementara waktu.

“Saya akan kekalkan nama @abam_bocik buat sementara waktu ini sementara menunggu pertukaraan username baru diluluskan oleh pihak Instagram untuk akaun ini. Terima kasih kepada semua,” kongsinya. Akaun Instagram @abam_bocik mempunyai seramai 2.5 juta pengikut.

Abam atau nama sebenarnya, Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Ridzuan meningal dunia pada 10 Februari lalu akib@t dmam pnas. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: gempakvia kl press

Be the first to comment on "Tak sangka tiba tiba balu Abam bersuara di ig Abam tentang keputusan mengejutnya. Tergamam warganet dgn keputusan yang dia ambil"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*