Tak sangka ini keputusan spm ank Ustaz Kazim Elias yang tak diduga. Terkejut dgn respon padu Ustaz Kasim bila tahu result anknya

Buat para pelajar lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), hari ini merupakan saat yang dinantikan apabila kesemua keputusan SPM 2019 telah keluar. Antara yang mendapat perkhabaran gembira adalah, anak perempuan kepada penceramah selebriti iaitu Ustaz Kazim Elias, dimaklumkan telah mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM.

Menerusi hantaran di Facebook penceramah tersebut, telah berkongsi keputusan anak perempuannya, iaitu dengan memperolehi kesemua A dalam setiap mata pelajaran yang diambil. Melihat keputusan cemerlang, rata-rata warganet mengucapkan ucapan tahniah buat anak kepada pend@kwah terkenal tersebut.

Dengan didikan yang sempurna daripada kedua ibu bapa, sudah pasti dapat membesarkan anak-anak yang berjaya dalam akademik. Tahniah buat Ustaz Kazim Elias. Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Ustaz Kazim Elias, OMM

Be the first to comment on "Tak sangka ini keputusan spm ank Ustaz Kazim Elias yang tak diduga. Terkejut dgn respon padu Ustaz Kasim bila tahu result anknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*