Beg tangan putus terus dapat baru. Adumak kalini Syifa kantoi lagi dengan warganet. Tak sangka macam macam lagi yang dia dapat

“Tak pernah p4ksa kahwin, tak pernah minta satu sen duit Safawi!” itu kenyataan daripada pihak Syifa Melvin semalam selepas tular d4kwaannya ditvduh punca prestasi Safawi Rasid merudum. Namun, di laman sosial Twitter pula kecoh apabila ada sebilangan warganet yang membongkar semula hadiah yang diterima oleh Syifa.

Barangan mewah antaranya tas tangan dan telefon pintar itu pernah dimuat naik sendiri oleh Syifa di akaun media sosial rasminya @syifamelvin sebelum ini. Dipercayai, hadiah itu diberikan oleh individu paling rapat dengan Syifa iaitu Safawi Rasid. Pend3dahan oleh sebuah akaun Twitter @meinmokhtar itu mendapat perhatian meluas daripada pengguna.

“Perempuan: we nowadays strive for career progression & stability hence, they focus on securing assets (buy house/car) and repay their parents in between travel here and there. Marriage and having a kids are not everything for everyone. We all have different pace” Hingga ada dalam kalangan pengguna Twitter yang menyifatkan Syifa sebagai wanita mater1ialistik dan pis4u cukur.

Kecoh semalam apabila Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim mend3dahkan terdapat seorang pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) yang dipaksa untuk berkahwin oleh teman wanitanya. Walaupun TMJ tidak mend3dahkan siapa gerangan individu tersebut, warganet mula mengaitkannya dengan pemain yang sedang meningkat naik, Safawi Rasid.

Berikutan kekecohan tersebut, kekasih kepada Safawi, pelakon Syifa Melvin tampil menjelaskan keadaan di Instagram miliknya. Menurut Syifa, apa yang berlaku di atas padang tidak ada kena mengena dengan soal peribadi kerana dia tidak pernah mengusik hal kerjaya Safawi, malah sentiasa mendoakan dan memberi sokongan.

Semalam, Safawi juga turut membuat permohonan maaf di atas prestasinya yang dikatakan mer0sot di atas padang. Namun tidak dinyatakan kenapa prestasinya itu menurun. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : gempak

Be the first to comment on "Beg tangan putus terus dapat baru. Adumak kalini Syifa kantoi lagi dengan warganet. Tak sangka macam macam lagi yang dia dapat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*