Terkejut ini gambar yang terakhir bersama suami. Tak sangka rupa rupanya ada yang cuba untuk merampas suami Laudya Cinthia Bella

Laudya Cynthia Bella enggan lagi berkongsi foto suami di laman Instagram. PELAKON Laudya Cynthia Bella menegaskan dia tidak mahu lagi memuat naik foto bersama suami, Engku Emran di laman sosial. Menurut laporan Hot Detik, Laudya berkata dia terpaksa berbuat demikian kerana bimbang jika suaminya itu menjadi sasaran wanita perampas.

“Insya-Allah ini muat naik terakhir! sama suami. Soalnya wanita-wanita zaman sekarang, mereka suka mahu sama yang kita punya. “Kalau memang nak, mintanya dekat Allah ya mbak, tante, de (kakak, makcik, adik),” katanya menerusi Instastory. Perkongsian Laudya di Instasory miliknya pada Jumaat.

Menerusi laman tersebut, Laudya memuat naik foto bersama Engku Emran bertarikh 8 Julai 2018. Bagaimanapun, dia tidak menyatakan secara khusus mengenai bentuk gangguan yang diterima oleh suaminya itu. Laudya dan Engku Emran bernikah pada 8 September 2017 di sebuah hotel di Kuala Lumpur, Malaysia. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

SUMBER: Hot Detik

Terkejut Laudya Cynthia Bella kini tampil tanpa sebarang cincin kahwin di jarinya. Tak sangka akhirnya Bella bongkarkan apa yg telah berlaku

Penampilan Laudya Cynthia Bella di depan khalayak menimbulkan tanda tanya apabila tidak memakai cincin perkahwinan. PELAKON Laudya Cynthia Bella kembali mendapat perhatian warganet apabila muncul di sebuah majlis tanpa memakai cincin pernikahannya.

Perkara itu menimbulkan tanda tanya tentang status perkahwinannya dengan Engku Emran yang did@kwa berantakan apabila aktres itu memadam semua foto-foto bersama suami di Instagram, Malah Bella turut berhenti mengikut suaminya di laman Instagram.

Dia juga berkongsi kehidupan harian di Jakarta tanpa ditemani suami. Bagaimanapun, menerusi sebuah wawancara Status Selebritis yang dimuat naik di Youtube SCTV Ahad lalu, Bella mengaku telah minta izin untuk pulang ke Jakarta selama 10 hari.

“Izin pergi dari suami tu paling lama 10 hari. Filem setahun cuma boleh satu filem. Kalau bisnes dia lebih sokong. “Kerana menurut dia saya boleh lebih belajar,” ujarnya. Tinjauan mendapati akan Intagram Engku Emran iaitu @imkoombre masih menggunakan gambar Bella dan anaknya Engku Aleesya sebagai foto profile.

Sebelum ini, Bella pernah memberitahu dia tidak akan berkongsi foto bersama suami di media sosial kerana menjaga privasi. Bella dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

SUMBER: SCTV

Be the first to comment on "Terkejut ini gambar yang terakhir bersama suami. Tak sangka rupa rupanya ada yang cuba untuk merampas suami Laudya Cinthia Bella"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*