Terkejut dgn video yg Dayana Roza muatnaik sampai suami Yana Samsudin dan Sheila Rusly pun bersuara. Tak sangka sampai macam tu sekali

Berkelana menyoroti kerjaya pemilik nama Nur Dayana Kamsun Bahari ini, namanya kini dilihat sedikit redup berbanding dahulu. Bukan apa, suatu ketika dahulu, dia acapkali menjadi sebutan ekoran kisah kontroversi yang bertandang dalam hidupnya.Namun, kini, kontroversi itu juga seolah-olah kapas yang terbang ditiup angin.

“Saya masih lagi berlakon cumanya tiada cerita panas seperti dahulu. Itu sebabnya orang nampak saya seperti perlahankan rentak. Saya tidak suka kontroversi. Apabila ada gosip, seminggu saya tak keluar rumah. Tindakan pelakon Dayana Roza berkongsi sebuah video ketika sedang menjalani sesi fotografi di sebuah studio, mengambil perhatian bukan saja warganet malah kalangan selebriti. Dalam video yang dimuat naik dalam aplikasi Instagram TV (IGTV) itu, Dayana yang memakai baju berwana putih bertali halus dan seluar panjang hitam sedang bergaya bersama produk jenamanya.

Tindakan pelakon Dayana Roza berkongsi sebuah video ketika sedang menjalani sesi fotografi di sebuah studio, menarik perhatian bukan saja warganet malah kalangan selebriti. Dalam video yang dimuat naik dalam aplikasi Instagram TV (IGTV) itu, Dayana yang memakai baju berwana putih bertali halus dan seluar panjang hitam sedang bergaya bersama produk jenamanya.

Aksi pelakon berusia 28 tahun itu menarik perhatian penerbit dan pelakon popular, Sheila Rusly yang memberi komen mengatakan pelakon Asam Pedas Untuk Dia ini, seksii.”Wow…. seksiinya,” komen Sheila disertakan emoji gelak.Ternyata kata-kata Sheila itu sekadar komen gurauan.

Dayana juga membalas dengan emoji gelak. Bukan hanya Sheila, rakan artis seperti Fadzil Zahari juga memberi komen.“Letop sis,” pujinya.Pujian lucu suami pelakon Yana Samsudin itu kemudian dibalas,“Terima kasih sis,” tulis Dayana.

Sementara itu, rata-rata pengikut Dayana seolah-olah faham artis kesayangan mereka ini berpenampilan sebegitu bagi menyesuaikan dengan gaya untuk mempromosikan produk sabunnya itu.Malah ramai memuji kecantikan pelakon ini. Ada yang mengatakan Dayana mirip, Scha Alyahya.

Ada yang berkata dia persis seperti aktres Indonsia, Bunga Citra Lestari dan akres Korea, Song Ji Hyo. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

SUMBER: Instagram @dayanaroza

“Tak kisah la nak panggil minah rempit” – Dayana Roza..

PELAKON Dayana Roza memberitahu penyertaannya dalam kelab permotoran, Spark Malaysia Club (SMC) menyebabkan beberapa teman rapat mengusiknya dengan panggilan ‘minah rempit’. Bagaimanapun, Dayana, 27, berkata dia tidak kisah dengan gelaran itu kerana niatnya bergiat aktif dalam kelab tersebut adalah untuk kebaikan bersama.

“Sejak berlakon dalam filem Minah Moto dan sertai SMC ada kawan-kawan panggil saya rempit tapi saya tak kisah pun dengan gelaran itu.Saya sertai kelab ini sebab ada banyak manfaat serta faedah untuk pengguna motor di Malaysia. Kita nak bawa mereka ke arah kebaikan lebih-lebih lagi golongan yang terbabit dengan gejala negatif tersebut.

“Iyalah, bila jadi pengguna motosikal sahaja orang gelar rempit, dilabel jahat. Hakikatnya nak buat jahat ni tak kira sesiapa pun. Jadi, saya tak kisah jika digelar ikon minah motor sekalipun,” katanya kepada mStar Online. Dayana mahu bantu wanita terlibat aktiviti permotoran tidak bermoral.

Aktres ini merupakan antara selebriti yang akan turut serta dalam karnival permotoran dan kebudayaan, Spark Gathering & Jungle Town Karnival 2018 yang akan berlangsung di Lapangan Terbang Gerik, Perak pada 29 dan 30 Disember ini.

Selain Dayana, bintang popular lain yang akan turut menyertai acara tersebut ialah Zul Huzaimy, Datuk Farid Kamil, Cat Farish, Jaa Suzuran, Mamat (Sepah). Sementara itu, pelakon drama Asam Pedas Untuk Dia ini memberitahu ingin membantu golongan wanita terutamanya remaja yang terlibat dengan aktiviti tidak bermoral tersebut. 

“Sekarang ini ramai wanita yang berminat dengan motor. Selalunya remaja ini mengikut teman lelaki dan ada yang buat perkara yang tidak berfaedah. Justeru ini, kita mahu membantu mendidik mereka mengenai banyak perkara dan beri kursus yang bersesuaian dengan minat. Contohnya, kalau mereka minat memasak, kita bagi kursus memasak dan apa-apa sahaja kemahiran yang mereka suka.

“Kebanyakan mereka ini baik, cumanya mungkin masalah peribadi membuatkan mereka terlibat dengan aktiviti merbahaya tersebut. Jadi, apa boleh bantu, kita akan bantu,” katanya.Spark Malaysian Club (SMC) merupakan satu pertubuhan yang diasaskan oleh pelakon Zul Huzaimy bermatlamat untuk menyatukan semua pengguna motosikal di Malaysia.

Be the first to comment on "Terkejut dgn video yg Dayana Roza muatnaik sampai suami Yana Samsudin dan Sheila Rusly pun bersuara. Tak sangka sampai macam tu sekali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*