Fatin Afeefa kacau laki orang lagi. Mengejutkan wanita ini bongkarkan kelakuan Fatin yang sering ganggu suaminya. Tak sangka pernah jadi sampai macam ni

Pasti ramai masih ingat lagi kontroversi terpalit Fatin Afeefa yang didakwa menjalinkan hvbungan dengan suami orang. Bagaimanapun, isu tersebut senyap selepas Fatin menafikan sekeras-kerasnnya dakw4an tersebut. Nampaknya Fatin sekali lagi didakwa mengganggu suami orang, yang juga merupakan lelaki sama pernah dikaitkan dengan k0ntroversi terdahulu apabila isteri kepada lelaki berkenaan membuat pendedahan di laman Twitter.

Wanita yang menggunakan nama Mag itu mendakwa Fatin tidak pernah berhenti menggangu suaminya. dan masih hangat memadu asm4ra. Malah, dakwa wanita itu lagi Fatin tidak berhenti untuk mengacau rumah tangga mereka.  Ingat lagi tak dulu kontr0versi membabitkan Fatin Afeefa yang did4kwa k4cau suami orang?

Isu tersebut senyap tak lama kemudian selepas Fatin tak mengaku dan men4fikan sekeras-kerasnya. Baru-baru ini, timbul balik isu sama bila ada seorang wanita di Twitter menvduh Fatin Afeefa mengg4nggu suaminya. “Fatin Afeefa sampai hari ini tak habis-habis kac4u mencari suami aku, bila lah bet1na tu berhenti mengh4ncurkan rumah tangga orang.”

Baca lagi:

Wanita itu menyifatkan Fatin seorang yang ‘kuat mengvgut’ kerana pernah mengatakan mahu membaahaayaa diri sekiranya suaminya itu tidak menjawab panggilan telefon. Tidak cukup setakat itu, wanita itu turut memuat naik bukti perbualan Fatin bersama suaminya.

Tak habis-habis dengan kisah r4mpas suami orang. Harap Fatin Afeefa tampil bela diri sekiranya benar tidak bersalah. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: cari

Be the first to comment on "Fatin Afeefa kacau laki orang lagi. Mengejutkan wanita ini bongkarkan kelakuan Fatin yang sering ganggu suaminya. Tak sangka pernah jadi sampai macam ni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*