Sherry Ibrahim tampil beri respon pedas buat warganet tentang isu seperti tidak berpakaian ketika bersenam.

Aktres jelita Sherry Ibrahim tidak ingin mengambil kisah dengan kritikan warganet kerana memakai seluar ketat sehinggakan dikatakan seperti tidak berpakaian. Menurut laporan BH Online, Sherry berpendapat tidak salah untuk dirinya mengenakan pakaian itu untuk bersenam.

“Selagi selesa, saya tidak perlu kisah dengan tanggapan warganet. Jujurnya, saya tiada niat mahu menularkan gambar berkenaan. “Saya rasa tiada apa yang salah, bukan tiak berpakaian. Setiap wanita bersenam akan mengenakan pakaian sama. “Malah, ada wanita mengenakan pakaian sedemikian di luar studio, cuma tidak tular. Malangnya, saya selebriti, jadi apa yang dilakukan menarik perhatian warganet,” katanya.

Dalam pada itu, pelakon drama Teduhan Kasih itu menyatakan dia terpaksa memakai seluar sukan semula untuk pulang ke rumah memandangkan terlupa untuk bawa persalinan pakaian baru. “Saya tertinggal seluar pada hari berkenaan. Jadi, saya terpaksa memakai semula seluar sukan selepas mandi. “Saya tutup dengan beg besar dan terus pulang. Saya tak berada lama dalam pusat membeli-belah berkenaan.

“Saya tutup ruangan komen kerana tidak mahu kecaman berterusan. “Saya tak suka membalas komen kerana tidak nampak keperluan untuk menerangkan perkara sebenar. Bagaimanapun, saya hormati nasihat yang berikan,” katanya lagi. Terdahulu, Sherry menerima komen ‘pedas’ daripada warganet selepas memuat naik gambar memakai seluar sukan berwarna ‘nude’.

Sumber : Gempak 

Be the first to comment on "Sherry Ibrahim tampil beri respon pedas buat warganet tentang isu seperti tidak berpakaian ketika bersenam."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*