Tak sangka Dato Aliff bongkarkan ada pari pari yang sikatkan rambutnya. Terkejut tiba tiba isterinya komen dan apa yang Datin Shahida komen memang buat suaminya terdiam

Dato Aliff Syukri, ada satu nama baru yang diberikan kepada beliau dan nama ini diberikan khas daripada isteri beliau sendiri Datin Shahida. Nama gelaran terbaru Aliff Syukri adalah ‘RAJA VIRAL’. Datin Shahida memuat naik satu gambar beserta caption ini.

Aku nak kanwin dgn anak raja!!!..dulu kecik2 berangan nak kahwin anak raja…tapi kita terkahwin dgn raja juga…tapi raja viral!!! Dulu2 kahwin x merasa nak pakai baju gini…..dah kahwin baru buang tebiat nak pakai.. Datin Shahida nampak lah cantik dia tapi Dato Aliff Syukri ini macam ada tak kena je bila pakai baju raja ni.. huhu!

Meskipun ruangan komen laman Instagram miliknya sering dipenuhi dengan pelbagai kritikan, namun usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman, 32, teruja kerana jumlah pengikutnya kini mencecah 3 juta orang. “Sejujurnya memang tak sangka boleh kumpul bilangan followers (pengikut) seramai ini kerana saya bukannya artis, bahkan hanya tauke jamu. Lebih-lebih lagi, saya tak pernah membeli followers, semuanya original,” tambahnya.

Justeru, menerusi klip video yang dimuat naik pada akaun media sosialnya itu, Aliff mengumumkan akan memilih antara lima hingga 20 peminat bertuah untuk memenangi hadiah misteri daripadanya. Jelasnya, dia ingin mengundang para peminat tersebut hadir ke rumah sambil menikm@ti juadah makan malam hasil air tangannya sendiri atau dalam bentuk barangan.

“Kalau ada peminat yang duduk jauh, saya akan poskan hadiah ke rumahnya,” ujar lelaki yang turut dikenali dengan gelaran Abang Kosmetik itu. Jadi boleh la cuba nasib nanti … Dato Aliff Syukri memuat naik 1 gambar ke lama sosial instagram beliau. Gambar tersebut menunjukkan salah seorang Pembantu Peribadi atau lebih dikenali sebagai Pari Pari sedang sikat rambut Aliff Syukri.

Ini mengundang Datin Shahida untuk masuk dan komen, dan komen beliau rata rata disokong warganet kerana beranggapan Aliff Syukri tidak menjaga hati isteri. Ini kapsyen Aliff Syukri ” my pari2 khas ada 4org yg akan menjaga saya.. rushing for interview tv3 kejap lagi.. jgn lupa tngo

zettyhayat ‘@shahidadherbs dato balas datin post video dato nyanyi sumbang semalam. yeniy_razak ‘ @shahidadherbs bertabahlh datin lebih afdal tgn datin yg sikatkn rambut dato. nenaziha ‘ Errrr perlu ke? Sampai sikat rambut pon nak kene org gaji? Kadang sesetengah pekerja indon nih ambil kesempatan saya ada pengalaman saya tahu hatihati lah ye. 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jutawan Kini. Apa pon kita doa yang baik baik jela ye … huhu! Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Artikel By: KL VIRAL

Be the first to comment on "Tak sangka Dato Aliff bongkarkan ada pari pari yang sikatkan rambutnya. Terkejut tiba tiba isterinya komen dan apa yang Datin Shahida komen memang buat suaminya terdiam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*