Bekas suami nekad mesej A Aida gara gara isu 200k hilang. Tak sangka ini jawapan mengejutkan dari A Aida

PENERBIT popular, Datuk A Aida menerima mesej daripada bekas suaminya yang juga pelakon, Ariff Aziz mengucapkan terima kasih atas penjelasan isu kehilangan wang pelaburan RM200,000. Aida, 50, berkata, mesej itu dikirim Ariff menerusi Direct Message (DM) di Instagram baru-baru ini.

“Dia mesej, saya balas. Saya hanya cakap okay dan terima kasih saja. Kita memang bagi tiga nama yang tahu mengenai akaun bitcoin untuk si4satan. Hasil si4satan polis mendapati dia tidak terbabit. Itu yang dia mesej. Jadi, tidak perlu untuk saya berg4duh dengannya.

“Bagi saya, apa yang pernah berlaku antara kami biarlah berlalu. Ia sudah tinggal sejarah. Masing-masing boleh fokus dengan kehidupan sendiri,” katanya kepada Harian Metro. Menerusi mesej yang dihantar, bekas suaminya juga berharap mereka masih boleh menjadi kawan.

“Saya tidak ada apa-apa masalah dengan dia. Kami berpisah pun cara baik. Cuma, buat masa sekarang biarlah masing-masing fokus dengan kerjaya dan kehidupan sedia ada. “Apatah lagi filem Ratu Kala Jengking: Puteri terbitan syarikat saya baru ditayangkan. Jadi, saya mahu fokus betul-betul.

Arif aziz pernah dikatakan bercinta dengan gadis rusia. “Saya berharap peminat dapat memberi sokongan dan pergi menonton filem tempatan. Saya boleh janjikan, filem ini berbeza dengan karya sedia ada,” katanya. Filem arahan Bade Azmi itu mula ditayangkan di seluruh negara bermula semalam. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HM

Be the first to comment on "Bekas suami nekad mesej A Aida gara gara isu 200k hilang. Tak sangka ini jawapan mengejutkan dari A Aida"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*