Lantak dia lah. Tak sangka ini respon padu mak Abam tentang Balu Abam yg sebelum ni jadi memantu pilihannya.

Kontroversi sengketa yang berlaku antara Ali Puteh dan isteri Abam iaitu Noor Hidayah memang cukup hangat diperkatakan, semuanya did@kwa berpunca dari soal harta sehingga pelbagai spekulasi timbul membuatkan keluarga itu pecah belah.

Meskipun apa yang berlaku secara tidak langsung telah mengaitkan dirinya dan mencalarkan imej keluarga, ibu Abam, Sabariah Arshad enggan memikirkan konflik yang terjadi. Dia tidak ambil pusing dengan kontroversi tersebut kerana Hidayah sendiri yang membuat keputusan untuk keluar dari rumah.

Saya tahu apa yang berlaku, Ali ada cerita semuanya, tapi saya malas fikir. Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri. Ikut dialah nak keluar ke, tak nak keluar ke. Saya tak ada nak cakap apa, saya tak hirau tentang itu. Saya fikir anak saya yang sudah pergi sahaja. Macam mana kehidupan saya selepas ini.

Jelasnya lagi, baik Hidayah atau dirinya, masing-masing tidak pernah berhubung selepas pemergian Abam. “Dia tak ada nombor telefon saya, saya pun tak simpan nombor telefon dia. Saya hanya tahu nombor yang sudah disimpan dalam telefon. Yang ada dalam telefon ni nombor anak-anak sahaja.”

Terdahulu, Ali  tampil memohon maaf di atas keterlanjuran memuat naik status berbaur emosi dan kasar terhadap kakak iparnya Namun, dia tetap merasa berkecil hati terhadap Hidayah kerana mengeluarkan ungkapan tidak sepatutnya kepada ibu mentuanya agar tidak memakan harta anak yatim, ketika ada pihak datang ke rumah mereka untuk menuntut hutang Abam pada hari keempat pemergian beliau. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber:mStar Online

Be the first to comment on "Lantak dia lah. Tak sangka ini respon padu mak Abam tentang Balu Abam yg sebelum ni jadi memantu pilihannya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*