Tidur dalam sangat sampai tak bergerak. Terkejut Siti Sarah tiba tiba takut kehilangan Shuib. Tak sangka ini dah berlaku

Kebelakangan ini, industri hiburan negara dikejutkan dengan pemergian beberapa selebriti muda ketika tidur. Pemerg1an yang mengejvtkan ramai pihak, kerana selain faktor umur yang masih muda, mereka ini menjalani kehidupan yang sihat, malah tidak mengh1dap sebarang peny4kit.  

Kejadian tersebut kini secara langsung memberi kesan kepada sesiapa sahaja terutama golongan wanita yang bergelar isteri. Para isteri merasa bimbang dan paranoid kehil4ngan suami dalam cara yang sama. Walaupun mereka sedar bahawasanya, pemergian  seseoramg itu di tangan Allah S.W.T. Kita hanya mampu melalui perancangan yang telah diaturkan. 

Penyanyi Siti Sarah turut merasai perkara yang sama, menyatakan kebimbangannya melalui Instagram apabila menyedari Syuib Sepahtu tidur tidak bergerak. Walau bagaimanapun, melalui perkongsian tersebut, peminat turut berkongsikan kebimb4ngan yang sama di ruang komen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tengok die tidur sangat dalam .. sampai pegi dekat2 tengok bergerak tak tubuh die.. 😭😭😭😭 i love u sayang so much @shuibsepahtu

A post shared by Dap..Dap..Dap..🎵 (@sitisarahraissuddin) on

Tak kurang jugak memuji kemesraan pasangan tersebut dan komen balas syuib menjadi bahan usikan peminat. Hari ini Siti Sarah menzahirkan kata-kata romantis buat Syuib Sepahtu sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-9 tahun. Rata-rata peminat mendoakan pasangan tersebut dipermudahkan urusan dan bahagia hingga ke Jannah.

Pasangan ini berkahwin pada 26 Februari 2011 dan dikurniakan tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 8, DZahira Talita Zahra, 5, dan Ariq m@tin yang berusia 3 tahun. Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Like Page Kami Juga. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: cari

Be the first to comment on "Tidur dalam sangat sampai tak bergerak. Terkejut Siti Sarah tiba tiba takut kehilangan Shuib. Tak sangka ini dah berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*