Terkejut Laudya Cynthia Bella kini tampil tanpa sebarang cincin kahwin di jarinya. Tak sangka akhirnya Bella bongkarkan apa yg telah berlaku

Penampilan Laudya Cynthia Bella di depan khalayak menimbulkan tanda tanya apabila tidak memakai cincin perkahwinan. PELAKON Laudya Cynthia Bella kembali mendapat perhatian warganet apabila muncul di sebuah majlis tanpa memakai cincin pernikahannya.

Perkara itu menimbulkan tanda tanya tentang status perkahwinannya dengan Engku Emran yang did@kwa berantakan apabila aktres itu memadam semua foto-foto bersama suami di Instagram, Malah Bella turut berhenti mengikut suaminya di laman Instagram.

Dia juga berkongsi kehidupan harian di Jakarta tanpa ditemani suami. Bagaimanapun, menerusi sebuah wawancara Status Selebritis yang dimuat naik di Youtube SCTV Ahad lalu, Bella mengaku telah minta izin untuk pulang ke Jakarta selama 10 hari.

“Izin pergi dari suami tu paling lama 10 hari. Filem setahun cuma boleh satu filem. Kalau bisnes dia lebih sokong. “Kerana menurut dia saya boleh lebih belajar,” ujarnya. Tinjauan mendapati akan Intagram Engku Emran iaitu @imkoombre masih menggunakan gambar Bella dan anaknya Engku Aleesya sebagai foto profile.

Sebelum ini, Bella pernah memberitahu dia tidak akan berkongsi foto bersama suami di media sosial kerana menjaga privasi. Bella dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

SUMBER: SCTV

Be the first to comment on "Terkejut Laudya Cynthia Bella kini tampil tanpa sebarang cincin kahwin di jarinya. Tak sangka akhirnya Bella bongkarkan apa yg telah berlaku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*