Selamba Aeril mintak sesuatu dari Dato Aliff. Tak sangka Aeril Zafrel bagi respon padu pada Dato Aliff tentang isu harta Abam

Pengguna laman twitter sudah pasti biasa dengan tweet–tweet yang dimuat naik oleh seorang pelakon dan usahawan kosmetik iaitu Aeril Zafrel. Terbaharu di dalam tweet beliau, dia berkongsi posting sebuah akhbar tempatan mengenai sidang akhbar Dato alif berhubung isu ‘konfl1k harta’ melibatkan keluarga  Abam Bocey.

“Dato sabar jap. Kita tengah ada masalah negara sekarang ni….” Namun, yang menjadi perhatian ialah komen-komen menyuruh Dato Aliff Syukri ‘mengambil giliran’ untuk membuat sidang media berikutan ketika ini negara berhadapan dengan 1su yang lebih besar.

Sempat jugak eh Dato buat pc. “Sabar Dato, kita ikut turn untuk selesaikan mas4lah” Sebelum ini, Dato Aliff pernah membuat live vide0 di kediaman Abam Bocey untuk memberi sumb4ngan kepada b4lu Abam, Siti Norhidayah dan ingin mengetahui tentang perkembangan beliau bersama anaknya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey.

Tapi, tind4kan tersebut mendapat kritikan daripada warganet kerana soalan-soalan yang dikemukakan sangatlah tak sesuai. Hmm betul jugakk tu. Menurutnya, jika beliau tahu akan jadi seperti ini beliau t1dak akan bertanyakan soalan-soalan yang sens1tif terhadap b4lu Abam.

Apa-apa pun kita harap semua mas4lah yang berlaku sekarang ini dapat diselesaikan dengan sebaiknya. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : LobakMerah via slamber media

Be the first to comment on "Selamba Aeril mintak sesuatu dari Dato Aliff. Tak sangka Aeril Zafrel bagi respon padu pada Dato Aliff tentang isu harta Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*