Kalini terbang habis. Ramai terkejut Liyana Jasmay belanja gambar freehair tanpa peduli kritikan warganet

Nampaknya pelakon Liyana Jasmay diliht kini semakin berani berkongsi gambar-gambarnya tanpa memakai tudung di media sosial miliknya. Bermula dengan TikTok yang dirakamkan, kini dia berkongsi pula gambar-gambar bersama Intan Ladyana ketika sedang bercuti di Gold Coast, Australia, tanpa mengenakan tudung.

Perkongsian gambar-gambar tersebut rata-ratanya mendapat kritikan daripada warganet yang menganggap dia tidak menghorm@ti agama Islam. Liyana Jasmay mula mengambil keputusan bertudung pada akhir bulan Julai 2017. Dalam satu temu bual bersama wartawan hiburan, dia memberitahu bahawa dia nekad tampil dengan imej menutup aurat.

Tambah Liyana, suaminya juga bersyukur dengan keputusan yang dibuat. Pada peringkat awalnya, Liyana mengenakan tudung penuh tetapi lama-kelamaan cara dia memakai tudung berubah menampakkan leher dan ada ketika menampakkan telinganya. Kini Liyana Jasmay mengambil keputusan untuk membuka tudung sepenuhnya. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak

Be the first to comment on "Kalini terbang habis. Ramai terkejut Liyana Jasmay belanja gambar freehair tanpa peduli kritikan warganet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*