Dah taknak terima cinta lelaki. Chacha Maembong bongkarkan punca tolak semua lelaki yang datang melamarnya

Cacha Maembong dah tak taksub dengan cinta seorang lelaki. Katanya disebabkan cinta kerjaya lakonannya hampir mvsnah. Cintanya bersama seorang DJ bukan beragama Islam selama lima tahun cukup buat dia sedar. “Dahulu, saya tidak boleh hidup tanpa cinta seorang lelaki.

Tetapi, itu zaman remaja, sekarang saya lebih bahagia dan tenang tanpa terikat dengan hubungan cinta. “Hingga satu tahap, saya merasakan tidak memerlukan cinta lelaki disisi lagi. Saya mampu mengatur hidup dan kerjaya dengan lebih baik selepas putus cinta sejak setahun lalu.

“Saya tak sunyi, malah makin selesa dengan hidup bersendirian,”katanya kepada BH Online. Cacha kata bohonglah kalau tak ada lelaki yang cuba dekat.  Ada pula yang cuba melamarnya jadi kekasih tapi dia menolaknya dengan baik.

“Saya sudah malas memulakan perhubungan baharu. Bosan bercinta bertahun-tahun, akhirnya sia-sia. “Saya tidak mahu membuang masa jika bertemu jodoh dengan lelaki yang serasi. Jumpa ayah dan terus kahwin.

Pengalaman cinta terlerai di tengah jalan membuatkan hati menjadi sekeras kerikil. Saya juga tidak terdesak mahu berkahwin,” tambahnya.  Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: cari

Be the first to comment on "Dah taknak terima cinta lelaki. Chacha Maembong bongkarkan punca tolak semua lelaki yang datang melamarnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*