Tak sangka setelah lama berdiam diri akhirnya balu Abam tampil dedahkan perancangannya lepas habis tempoh eddah

B4lu kepada Abam Bocey iaitu Siti NurHidayah Mohd Ali, 28, memaklumkan dia kini sedang menenangkan diri serta menghorm@ti tempoh edah. Hidayah ketika ditemui Gempak di rumah ibu bapanya di Sabak Bernam memberitahu selepas tempoh itu dia bakal menyara hidupnya dan anaknya

 Syed Uthman Hamzah Al-Juffery, 8 bulan dengan membantu perniagaan keluarganya menjual pr0duk kesih4tan. “Saya kini hanya mahu berehat dan menenangkan diri demi menghorm@ti tempoh edah selepas pem3rgian suami. “Selepas ini, saya akan membantu serta bekerja dengan bapa saya yang kini mengusahakan perniagaan produk kesihatan.

“Untuk bekerja dengan orang atau syarikat lain itu mungkin belum terfikir lagi,” jawabnya ringkas. Keluarga Hidayah mengusahakan perniagaan produk kesih4tan yang menggunakan bahan semula jadi seperti daun sukun serta herba. Terdahulu Abam sendiri meminta isterinya, Nor Hidayah Mohd. Ali untuk tinggalkan kerjayanya dan menjadi suri rumah sepenuh masa.

Pun begitu, Abam memberitahu dia sendiri akan membayar gaji isterinya untuk kegunaan peribadi isterinya tanpa termasuk keperluan nafkah lain. Abam atau nama sebenarnya, Syed Umar Mokhtar Syed Mohd Redzuan, 32, mengh3mbuskan naf4s terakhir di kediamannya pada pagi Isnin (10 Februari) akibat dem4m panas. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Tak sangka setelah lama berdiam diri akhirnya balu Abam tampil dedahkan perancangannya lepas habis tempoh eddah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*