Doa hilang ank dlm kandungan. Tak sangka Eyra Hazali dedahkan ada individu yg sanggup doakan dia kehilangan ank dlm kandungan

Pelakon Eyra Hazali k3sal dengan tind4kan warganet yang mendoakan kandungannya gvgvr selepas mengumumkan berita keh4milan baru-baru ini. Eyra yang kini h4mil tiga bulan berkata, dia t1dak menj4ngka mendapat k0men yang neg4tif dan keterlaluan sebegitu.

“Walaupun b4yi saya masih dalam k4ndungan, sudah ada kritikan daripada warganet. Kalau saya ceritakan semuanya, mesti ramai yang terkejvt. “Antara komen yang paling t3ruk diterima selepas membuat pengumuman keh4milan adalah, ada yang meng4nggap saya terlalu gembira dan akan gvgvr tak lama lagi,” katanya kepada Harian Metro.

Isteri kepada penjaga gol pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) Muhammad Haziq Nadzli itu berkata, dia bagaimanapun dinasihati doktor untuk t1dak terlalu mengh1raukan komen warganet. “Doktor yang mer4wat saya sepanjang keh4milan ada menasihati supaya t1dak terlalu menghir4ukan komen warganet. Suami saya juga akan sentiasa men4pis komen di media sos1al setiap pagi.

“Memang saya terg4nggu, tapi kalau saya terlalu fikirkan nanti akan menjej4skan k4ndungan. Jadi, lebih baik saya f0kus kepada keh4milan saya,” katanya. Eyra dan Haziq berkahwin pada 1 November 2019 selepas dua tahun berkenalan. Berita keh4milan itu dikongsi Eyra menerusi satu rakaman video ‘unb0xing’ yang did4kwa hadiah pemberian seseorang sempena perkahwinannya. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Harian Metro via soya lemon

Be the first to comment on "Doa hilang ank dlm kandungan. Tak sangka Eyra Hazali dedahkan ada individu yg sanggup doakan dia kehilangan ank dlm kandungan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*