Dikatakan padam semua gambar suami di laman ig. Tak sangka ini reapon dari Laudya cynthia Bella bila ditanya mengenai itu.

TINDAKAN pelakon Laudya Cynthia Bella memadam foto bersama suaminya, Engku Emran di laman sosial mengundang pelbagai spekulasi daripada warganet. Isu ini terus menjadi perbualan hangat peminat apabila Laudya hanya mendiamkan diri dan enggan mengulas lanjut mengenai hal rumah tangganya itu.

Terbaharu, menerusi laporan Grid, Laudya didatangi oleh sekumpulan media Indonesia ketika ditemui di sebuah acara hiburan di Senayan, Jakarta pada Ahad. Memilih untuk terus mengunci mulut, pelakon filem Syurga Yang Tak Dirindukan ini hanya tersenyum meskipun diasak dengan pelbagai soalan panas.

Sehinggakan dia terpaksa dikawal oleh beberapa orang pengawal untuk mengiringinya ke kenderaan. “Terima kasih ya,” kata Laudya sambil tersenyum. Sebelum ini, Laudya pernah memberitahu dia tidak akan berkongsii foto bersama suami di media sosial kerana ingin menjaga privasi.

Laudya dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Be the first to comment on "Dikatakan padam semua gambar suami di laman ig. Tak sangka ini reapon dari Laudya cynthia Bella bila ditanya mengenai itu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*