Warganet terkejut melihat sesuatu di bahagian siling ketika majlis perkahwinan Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza sedang berlangsung.

Kek perkahwinan berbentuk chandelier yang digantung dari bahagian siling menjadi bualan hangat di majlis resepsi Aiman Hakim Ridza dan Zahirah MacWilson yang berlangsung malam tadi. Aiman yang kelihatan kacak dalam suit rekaan S Bahar manakala Zahirah begitu anggun dalam rekaan Rizman Ruzaini agak tergamam melihat kek perkahwinan mereka diturunkan daripada siling.

Kek chandelier tersebut dihasilkan oleh pereka kek terkenal, Lily & Lola Cakes yang turut menghasilkan kek perkahwinan untuk ramai selebriti. “Kek chandelier impian kami menjadi kenyataan di majlis perkahwinan Zahirah MacWilson yang seumpama mimpi. Idea untuk melengkapkan impian kek ini mengambil masa tiga tahun dan dipersiapkan sepenuhnya beberapa jam sebelum majlis.

Pengantin perempuan juga tak sedar bahawa kek tersebut tergantung sejak dari majlis bermula lagi. Sungguh magikal apabila kek diturunkan. Alhamdulillah untuk malam ini (semalam),” tulis empunya Lily & Lola Cakes di Instagram milik mereka. Menurut status mereka di Instagram lagi, kek tersebut dihasilkan berperisa vanila bersama krim putar.

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Warganet terkejut melihat sesuatu di bahagian siling ketika majlis perkahwinan Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza sedang berlangsung."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*