Nampak macam jahat tapi sebenarnya ramai tak sedar ada benda tersembunyi dari konflik Ali Puteh dan balu Abam. Rata rata warganet terkejut bila dapat tahu perkara ini.

Selepas turut berduka dengan pemergian Abam Bocey, warganet seakan-akan tidak percaya dengan sengketa yang menimpa isteri Abam dengan si adik, Ali Puteh. Sejak semalam, pelawak tersebut terus dikritik dan disifatkan mengambil kesempatan di atas harta peninggalan Abam yang seharusnya menjadi milik balu serta si anak. Namun akhirnya, segalanya terjawab apabila Ali menjelaskan semua perkara yang berlaku di sebalik tindakannya itu.

Seperti yang diketahui ramai, Siti Nurhidayah Mohd Ali menerusi perbualan bersama Datuk Seri Aliff Syukri pernah mendedahkan kereta dan telefon bimbitnya disimpan oleh keluarga Abam. Sekali imbas mungkin nampak agak ‘semacam’, namun semua tindakan itu merupakan sebahagian daripada proses sebelum ia diserahkan semula kepada waris sebenar. Telefon bimbit yang diambil adalah untuk tujuan menyelesaikan segala kerja tertunggak manakala kereta pula harus dilangsaikan hutangnya terlebih dahulu.

 

 

 

Meskipun apa yang dilakukan oleh Ali tidak disenangi oleh ramai pihak, namun siapa menduga rupanya dia mempunyai perancangan sendiri untuk memudahkan urusan b4lu Abam di masa hadapan. Dalam pada itu, timbul juga konflik meminta sumbangan padahal harta peninggalan Abam sudah mencukupi.

 

 

 

Selain perkongsian di atas, luahan pendapat yang dikarang oleh saudara Hakim juga mendapat perhatian Warganet. Dia menyifatkan isu ini sebenarnya bertambah hang4t kerana warganet seakan menyimb4h minyak ke 4pi yang memb4ra. Mungkin ramai yang perihatin selepas memikirkan nasib Noor Hidayah serta Hamzah. Namun kata pemuda ini lagi, kita tidak seharusnya terlalu masuk campur dan menyerahkan segala penyelesaian kepada pihak keluarga mereka sendiri.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima KasiH

Be the first to comment on "Nampak macam jahat tapi sebenarnya ramai tak sedar ada benda tersembunyi dari konflik Ali Puteh dan balu Abam. Rata rata warganet terkejut bila dapat tahu perkara ini."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*