Tak henti henti dikritik isu harta Abam. Mengejutkan Ali Puteh nekad nak berhenti jadi pelawak

Kira-kira jam 5.00 petang SEMALAM, Ali Puteh telah membuat sidang media berhubung 1su tular melibatkan dirinya dan balu Abam. Sidang media yang berlangsung hampir 45 minit itu telah menjelaskan kemelut yang melanda seperti yang diketahui umum sebelum ini.

Sidang media Ali Puteh

Ali telah menerangkan segala tohm4han yang dilontar kepadanya susulan daripada muat naik status di Instagram yang memanggil balu Abam sebagai ‘binaaatang.’ Dengan rendah hati, Ali telah memohon maaf kepada Nor Hidayah iaitu balu Abam serta seluruh rakyat Malaysia yang tergvris dengan kata-katanya.

Disamping itu juga, bapa saudara dan juga pemandu Abam turut hadir bagi menjelaskan perihal jual beli kereta dan d4kwaan mengenai keluarga Ali tidak memberikan isteri Abam menggunakan kereta bagi tujuan membawa ke klinik.

Akan undur diri jika tak diperlukan

Namun begitu, diakahir sidang media tersebut, Ali sempat memohon agar pemilik saluran YouTube Tv Terlajak Laris iaitu Datuk Seri Alif Syukri untuk pergi meminta maaf kepada ibunya berhubung masalah yang telah ditimbulkan.

Dia juga turut memberitahu akan mengundurkan diri jika dia sudah tidak diperlukan lagi dalam industri. Dia bersedia untuk tidak lagi dipentas lawak dan berhasrat menjaga penuh ibunya yang s4kit tanpa sebarang publisiti. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : Mstar/RoseMerah

Be the first to comment on "Tak henti henti dikritik isu harta Abam. Mengejutkan Ali Puteh nekad nak berhenti jadi pelawak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*