Makan harta org. Tak sangka isteri Ali dedahkan identiti perempuan yang memperlekehkan dia sampai macam ni sekali.

Kontr0versi yang melibatkan nama pelawak Ali Puteh turut melibatkan orang sekeliling dan insan tersayang. Antaranya, isteri Ali yang teruk dim4ki hamun sehingga anak dalam kandungan turut disump4h seran4h. Melati Fitri Abdullah pada Khamis telah memuat naik paparan skrin seorang individu yang melemparkan kata-kata berbaur hin4an kepadanya.

Posting Melati turut mendapat perhatian sahabat-sahabat pelawak dan Abam yang terkejut dengan tindakan mel4mpau individu terbabit. Mereka turut menasihati supaya isteri pelawak tersebut supaya terus kuat dan bersabar serta menjauhi media sosial buat seketika kerana bimbang Melati tertek4n dan menjejaskan kandungan.

Menerusi pemerhatian Gempak, identiti individu yang menghantar pesanan kepada Melati itu sudah tidak ditemui. Dalam pada itu, Ali ketika diminta mengulas mengenai perkara tersebut berkata dia tidak menyangka ada manusia yang sanggup mengeluarkan kata-kata kesat seumpama itu.

“Banyak lagi yang d4syat…Ada yang kata anak dalam kandungan isteri tu anak set4n (syaitan). “Tak apalah, saya maafkan dan mendoakan yang baik-baik buat mereka,” katanya ketika ditemui selepas majlis sidang media di The Port.my di Bandar Utama, pada petang Jumaat. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : AstroGempak

Be the first to comment on "Makan harta org. Tak sangka isteri Ali dedahkan identiti perempuan yang memperlekehkan dia sampai macam ni sekali."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*