Status Ali gelarkan kak ipar memang salah. Tak sangka ini komen padu Sharnaaz Ahmad lepas tengok Ali Puteh teruk dikritik oleh warganet

Pended@han balu Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey mengenai keadaan hidup selepas suami telah pergi buat selamanya menimbulkan rasa kekesalan Ali Puteh. Ali yang merupakan adik kepada Abam menafikan d@kwaan yang dibuat dan telah pun menjelaskan perkara sebenar.

Perkara ini telah mendapat perhatian ramai orang termasuklah rakan selebriti iaitu Sharnaaz Ahmad. Menurut Sharnaaz, sebagai orang luar yang tidak tahu menahu seeloknya tidak menyebarkan fitnah yang boleh memburukkan lagi keadaan.

Menerusi video berdurasi 5 minit yang dimuatnaik di Instagram, Sharnaaz memberi nasihat kepada orang ramai supaya tidak mudah mengkritik sesukati tanpa mendengar penjelasan terlebih dahulu. Dia berpendapat, apa yang dimuatnaik Ali mengenai balu ketika marah diakui salah dan dia percaya Ali telah pun menyesal.

Dia juga percaya apa yang berlaku bersebab dan orang ramai tidak seharusnya menilai dan menabur fitnah tanpa berfikir terlebih dahulu. Malah, Sharnaaz sendiri menerima mesej di Instagram daripada orang ramai yang mengkritik gara-gara menasihati Ali.

Katanya lagi, manusia sentiasa melakukan kesilapan, mungkin saat ini Ali diuji dengan pelbagai dugaan. Namun, tuduhan dan fitnah dilemparkan orang ramai kepada kedua-dua belah pihak adalah tidak perlu sama sekali. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page Note Untuk Awak.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Sharnaaz Ahmad

Be the first to comment on "Status Ali gelarkan kak ipar memang salah. Tak sangka ini komen padu Sharnaaz Ahmad lepas tengok Ali Puteh teruk dikritik oleh warganet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*