Baru lagi Abam pergi menghadap illahi Ali dedah ada krisis dengan kakak ipar. Tak sangka ini komen Ali buat warganet terkejut.

Panas! Belum reda lagi rasa duka terhadap pem3rgian pelawak Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey, telah muncul kris1s antara keluarga? Ia menjadi tanda atanya apabila Ali Puteh yang merupakan adik kepada Abam muat naik satu post di Instagram yang menimbulkan rasa terkejut ramai pihak.

Difahamkan persengketaan itu terjadi kerana berkaitan dengan harta kerana berdasarkan caption yang ditulis: “Baru seminggu pergi segala harta yang dikejar…Aku Akan buka segalanya..Allah ITU maha besar…”

Sudah semestinya posting itu membuatkan ramai orang tengah terkejut sehingga ada yang menyangkakan bahawa instagram Ali Puteh digod4m. Namun, posting itu telah dipadamkan. Bagaimanapun, Achey yang merupakan sahabat baik Abam ada memberikan komen menenangkan Ali dengan menasihati agar jernihkan keadaan sebaiknya sebagai tanda hormat kepada Abam.

Allahu, tak elok d3dahkan hal-hal ini di media sosial, mungkin em0si masing-masing masih belum stabil lagi, harap dapatlah runding dengan elok. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment on "Baru lagi Abam pergi menghadap illahi Ali dedah ada krisis dengan kakak ipar. Tak sangka ini komen Ali buat warganet terkejut."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*