Terkejut Tiara Jacquelina dedahkan mesej terakhirnya dengan Ashraf Sinclair. Tak sangka ada kaitan rupanya

Asyraf Sinclair menolak untuk terlibat pementasan teater PGL pada Julai ini. PENERBIT Teater Puteri Gunung Ledang (PGL), Datin Seri Tiara Jacquelina meluahkan perasaan sedih terhadap berita pemergian pelakon Ashraf Sinclair pada pagi Selasa.

Tiara yang menyifatkan beliau seorang lelaki yang baik itu turut mended@hkan perbualan terakhir mereka di aplikasi Whatapps pada Disember lalu. Menerusi perbualan tersebut Ashraf menyatakan bahawa dia tidak dapat terlibat dalam teater PGL The Musical yang bakal diadakan Julai depan kerana komitmen di Indonesia.

Perbualan terakhir bersama Ashraf. “Bangun pagi ini dengan berita sedih. Ashraf Sinclair telah pergi buat selamanya kerana sakit jantung. “Ashraf seorang yang baik sangat merendah diri dan sopan. Beliau juga terkenal dengan etika kerja profesionalnya,” ujar Tiara.

Dalam pada itu, Tiara turut mengucapkan takziah kepada keluarga beliau. Ashraf telah pergi buat selamanya pada kira-kira jam 4 pagi Selasa akibat sakit jantung. Beliau telha tinggalkan  seorang isteri iaitu pelakon terkenal Indonesia Bunga Citra Lestari dan anak Noah Aidan Sinclair, 10. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Sumber: Mstar

Be the first to comment on "Terkejut Tiara Jacquelina dedahkan mesej terakhirnya dengan Ashraf Sinclair. Tak sangka ada kaitan rupanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*