Tak sangka nyanyian Bunga pada malam tadi seakan jadi petanda Ashraf akan pergi buat selamanya

Apabila sudah tiba masa dijemput, tiada kuasa untuk kita menghalangnya. Cara pemergian seseorang itu juga berbeza, ada yang pergi buat selamanya dalam keadaan s@kit dan ada juga secara mengejut. Begitu juga dengan pemergian pelakon Ashraf Sinclair, beliau dikenali sebagai seseorang yang menjaga kesihatan.

Malah, tiada sebarang petanda menunjukkan beliau bakal pergi buat selama-lamanya. Bagaimana pun, baru-baru ini tular pula sedutan rakaman ketika isterinya, penyanyi Indonesia, Bunga Citra Lestari atau BCL, menyanyikan sebuah lagu, malam sebelum keesokan paginya Ashraf disahkan telah pergi buat selamanya.

Namun, dikatakan lirik lagu tersebut dikatakan seakan menjadi pentanda pemergia Ashraf Sinclair, lagu tersebut dinyanyikan BCL dengan penuh perasaan sekali. “Meskipun tak mungkin lagi menjadi pasanganku, namun ku yakini cinta kau kekasih hati…”

Ashraf atau nama sebenarnya Ashraf Daniel Mohammed Sinclair lahir di London, England pada 18 September 1979. Beliau mengahwini penyanyi Bunga Citra Lestari pada 2008. Semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Viral Kini & Danz Music

Be the first to comment on "Tak sangka nyanyian Bunga pada malam tadi seakan jadi petanda Ashraf akan pergi buat selamanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*