Melly Goeslow bongkarkan sesuatu kpd isteri Ashraf Sinclair. Tak sangka ini luahan hatinya

“INSYA-Allah nanti bersatu kembali di negeri abadi,”kata komposer terkenal Indonesia, Melly Goeslow kepada Bunga Citra Lestari atau BCL mengenai pemergian suaminya yang juga pelakon Malaysia, Ashraf Sinclair pagi hari ini akibat sakit jantuvng.

Melly menerusi Instagram berkata, dia berdukacita atas keh1ilangan Ashraf dan mendoakan Ashraf ditempatkan dalam kalangan orang beriman. “Buat BCL, saya turut berduka atas pemergian separuh jiwamu Ashraf Sinclair. Semoga beliau ditempatkan di syurga terindah Allah SWT. Diharapkan kamu diberikan lautan ikhlas dan sabar seluas luasnya,” tulis Melly.

Sementara itu, penyanyi terkenal Agnes Monica turut mengucapkan salam takz1iah kepada BCL atas pemergian Ashraf. “Saya minta maaf atas berita ini. Ketika mendengar berita ini saya fikir tidak betul. Turut berduka,” tulisnya di ruangan komen pada salah satu video Instagram BCL.

Ashraf telah pergi buat selamanya jam 4.51 pagi tadi di h0spital MMC, Jakarta akibat sakit jantvung. Sementara itu, Instagram Ashraf iaitu @ashrafsinclair dihujani ribuan ucapan takziah daripada peminat dan rakan artis. Hantaran terakh1ir iaitu gambar dia di New York, Amerika Syarikat yang dimuat naik tiga hari lalu menerima lebih 90,000 tanda suka dan hampir 16,000 komen.

Ashraf atau nama sebenarnya Ashraf Daniel Mohammed Sinclair lahir di London, England pada 18 September 1979. Beliau mengahwini penyanyi Bunga Citra Lestari pada 2008. Hasil pernikahan itu, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Noah Sinclair.

Berikut antara aktivit terakhir dilakukan oleh Ashraf SIAPA sangka, semenjak berhijrah ke Indonesia, pelakon Ashraf Sinclair atau nama sebenarnya Ashraf Daniel Mohammed Sinclair telah berlakon dalam lebih 2,000 episod sineteron. Namun, dalam meniti kejayaan di sana, Ashraf berkata, dia tidak sekali pun pernah melupakan industri tanah airnya di Malaysia.

Menurutnya, Malaysia adalah negara yang menjadikan dia sebagai anak seni sehingga ke hari ini. “Industri hiburan Malaysia yang telah membesarkan dan membangunkan saya sebagai seorang anak seni. Semoga roh beliau di tempatkan di kalangan orang-orang beriman. Apa kata anda? Kongsikan bersama kami. Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment on "Melly Goeslow bongkarkan sesuatu kpd isteri Ashraf Sinclair. Tak sangka ini luahan hatinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*