Setelah beberapa tahun kahwin Sheila Rusly buka mulut dedah perangai sebenar suami. Tak sangka rupanya ini perangai sebenar Jinggo.

Pengacara dan penerbit terkenal, Sheila Rusly ada memuat naik beberapa keping gambar di akaun Instagram miliknya. Menerusi entri berkenaan, hos rancangan Ketuk-Ketuk Ramadan itu telah mendedahkan sikap sebenar suaminya, Azman Yahya atau lebih sinonim disapa Jinggo.

Kongsi Sheila, suaminya bukanlah seorang yang romantik. “Nak mintak civm pun susah Bila suami sejenis tak ROMANTIK Be like!! “@jinggo_jspictures, #nyawa #terimadiaseadanya #sentiasabersyukur #alhamdulillah,” tulisnya. Dalam pada itu, peminat sebaliknya ada yang memuji kemesraan Sheila bersama suami yang dilihat serasi bersama.

Sheila mendirikan rumah tangga bersama pengarah Jinggo atau nama sebenarnya Azman Hj. Yahya itu dan pasangan ini telah pun dua orang cahaya mata lelaki. Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber:MH via Noteuntukawak

Be the first to comment on "Setelah beberapa tahun kahwin Sheila Rusly buka mulut dedah perangai sebenar suami. Tak sangka rupanya ini perangai sebenar Jinggo."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*